Къде да залагаме на спорт в интернет?

В миналото нямахме възможност да залагаме на спорт по интернет, тъй като сайтовете на букмейкърите бяха много далече от България. Играчите се редяха на опашка в пунктовете, а допълнителни бонуси и промоции не се предлагаха. Попълването на добрите стари фишове продължава и днес, но много хора предпочетоха спортните залози онлайн като вариант.
В глобалната мрежа съществуват специални портали, където можете да прочетете ревюта на всички букмейкъри. Такова място е Efirbet, което се ползва като една своеобразна енциклопедия за спортни залози и хазартни игри. За повече информация вижте сайта.
Държавната комисия по хазарта в България даде лиценз на няколко добри букмейкъра, които ви предложиха възможност да правите залози в мрежата. В самото начало се появи Ефбет, който се наложи сред потребителите и до днес това е един от най-предпочитаните сайтове за залагания. Едноименната компания раздаде и големи бонуси за новорегистрираните играчи.

Кои сайтове за залози познаваме днес?

Освен сайта на Efbet, за който вече споменахме, се появиха и още възможности за феновете на онлайн залаганията. Следващият букмейкър, който даде сериозна заявка за конкурентоспособност е Betfair. В началото това бе борса за залози, но в последствие се превърна в мощна платформа за залагане. Днес тя се ползва от стотици хиляди българи и огромен брой потребители в Европа. Така започна и историята на онлайн букмейкърите у нас.
Дълго време запалените фенове на залозите, използваха уебсайта на Bet365, но влизаха нерегламентирано от България. В един момент компанията затвори българските акаунти, докато не получи лиценз у нас. Това се случи малко по-късно и днес букмейкърът развива легална хазартна дейност. Парите на играчите със затворени акаунти бяха възстановени.
На българската сцена се появи още един силен играч в лицето на Winbet. Хазартната компания е известна с веригата си от наземни казина, но вече се слави като един от сериозните сайтове за спортни залози в мрежата. УинБет се бори да стане един от най-добрите букмейкъри у нас.
Към всичките тези места за залагане се присъедини и още един сайт, а именно този на Bwin, които също получиха лиценз за хазартна дейност в страната. Този букмейкър е известен в много части на Европа със своите игри и предложения за клиентите. От скоро в уебсайта се появиха нови промоции за играчите, което значително повиши интереса им към залозите.

Какви начални бонуси дават букмейкърите?

Efbet предлага стартова бонус оферта за 100% от сумата, която сте депозирали. Имате възможност да грабнете до 100 лева, с които да правите различни залагания. Естествено, за да се случи това е нужно да изпълните специалните условия предвидени от компанията. Последните може да прочетете в уебсайта на букмейкъра, където има пълна информация.
Отново 100% бонус се предлага и от Bet365, който също прави всичко възможно, за да задоволи желанията на клиентите. Разбира се, има и други прекрасни промоции, така че можете да се чувствате доста комфортно играейки в този популярен и добър уебсайт.
За разлика от горните два букмейкъра, Betfair предоставят начален бонус от 50%, като максималната сума, която може да се получи е 100 Евро. Тук обаче има и още интересни оферти заслужаващи вниманието ви. Разгледайте ги, като посетите главната страница на сайта.
Winbet притежава стартов бонус също до 50%, а максимума, който бихте могли да извлечете е 200 лева. Има и бонуси за казино, с чиято помощ ще получите допълнителна сума към залозите ви. Очаква се в скоро време да се появят и други предложения от букмейкъра, за които ще следим внимателно. Препоръчваме ви и вие да разглеждате по-често страницата с промоции.
За съжаление Bwin не е сред сайтовете предлагащи голям начален бонус. Има различни оферти, но те са по-скоро за по-малки суми. Хубавото е, че усвояването на промоциите тук става много по-лесно, отколкото при останалите цитирани по-горе сайтове на букмейкъри.
Общо взето можем да кажем, че хазартните компании са вложили достатъчно старание, за да спечелят потребителите с атрактивни бонуси и промоции. Добрата новина е, че предложенията не свършват и с всеки изминал ден, намираме по нещо ново, за което си струва да играем.

В обобщение

Ако искате да видите къде още може да правите спортни залози, и да разгледате всички видове бонуси и оферти, то не се колебайте да посетите https://efirbet.com. Там е публикувано всичко актуално, което се случва с букмейкърите у нас. По този начин ще се ориентирате кой сайт да изберете за вашите залагания в интернет пространството и ще останете доволни от нас.