Кой сайт за футболни залози да изберем?

В наши дни сайтовете за футболни залози са на почит от страна на феновете. Хартните компании предложиха спортни онлайн залагания, като дадоха възможност на играчите, да залагат от компютрите си, без да напускат уютния си дом. За удобство на клиентите се предложиха лесни начини за захранване на сметката и изтегляне на печалбите от различните игри. Всичко за спортните залози четете в Betenemy, за да се запознаете с букмейкърите.
В началото се появи Efbet, който предложи електронни залози. Редом до стабилните коефициенти и богатият набор на пазари се появиха и специални бонус оферти за новорегистрираните потребители. Дизайнът и интерфейсът на сайта са на много високо ниво, защото създателите са вложили старания, за да спечелят потребителския интерес.
Преди години, българските играчи залагаха в наземните пунктове на Еврофутбол. Днес с лицензирането на новитебукмейкърски сайтове, клиентите избираха именно интернет. Естествено, все още има хора, които си падат по писане на фишове и визити на пунктове.
Къде да правя футболни залози?

Решението къде да залагате на футбол е лично ваше. То трябва да се основава на няколко неща. За начало е препоръчително да видите, къде са най-добрите коефициенти и опции за игра. Вече споменахме Efbet, който е един от първите букмейкъри с лиценз за България. Разбира се, имате на разположение и още няколко места, където да правите залагания.
Напоследък има голяма конкуренция между Betfair и Bet365, тъй като и двата сайта предоставят интересни промоции и пазари. Рекламата на тези букмейкъри също е солидна, както вероятно сте се убедили. В онлайн системите на гореспоменатите хазартни гиганти се намират множество начини за депозит и теглене на средства, а също и начини за игра.
Друга компания, която се бори да намери място под слънцето е Bwin. В платформата за спортни залози се намират няколко любопитни промоции за залагащите на футбол, така че също можете да проверите, ако търсите нещо по-разнообразно и нестандартно.
На последно място, но и по важност поставяме Winbet, който се слави като една от най-големите компании предлагащи казино игри. Скоро букмейкърът направи и сайт за залагания, където имате достъп до различни спортове. Коефициентите на футболните първенства са доста добри, което ви дава възможността да се сдобиете с по-големи печалби при скромни залози.
Какво да гледаме в сайтовете за залози?

Обърнете внимание на отношението към потребителя. С други думи поддръжката трябва да бъде на най-високо равнище. В случай, че се отнасят добре с вас и ви информират за всичко, което ви интересува, то можете да имате доверие на дадения сайт. Така например в Efbet и останалите букмейкъри, които споменахме в статията се предлага „Чат на живо“, където да задавате въпроси свързани със спортните онлайн залагания и предоставените опции за игра.
Методите за депозиране и дърпане на печалбите също са от голямо значение. Ако се вгледате в предложенията на Bet365 ще видите старанието на компанията да предостави най-удобните възможности за захранване на сметката и прибирането на печалбите. Големият набор от онлайн портфейли за разплащане заслужава адмирации, така че можем само да поздравим букито.
Ако поддръжката и разплащателните методи са добре, то остава да прецените дали дизайна и структурата на дадения сайт ви пасва. Помислете за цветовете, шрифтовете и достъпа до различните функции. Нужно е всичко да се случва бързо и удобно, тъй като клиентите не обичат да се затрудняват, когато дойде момента да заложат на любимия си отбор и мач.
Какви са плюсовете на футболните залози в нета?

Залозите в интернет имат куп предимства. Едно от тях е, че не е нужно да губите време с посещение на пункт, където да залагате. Много хора пропускат срещата, на която искат да заложат, защото са на работа и нямат физическата възможност да отидат до близкия пункт. Букмейкърските сайтове се отварят както с компютър, така и мобилен телефон, така че ще имате шанс да хванете всеки един двубой, без значение къде се намирате в страната.
Разбира се, в онлайн залозите има и по-голямо разнообразие от функции. Един пример, който ще дадем е свързан с Winbet, които предлагат опцията Кеш аут, с която затваряте залога си. Такъв бутон присъства и в Efbet, Bet365, Betfairи Bwin, като с него потребителите могат да приберат дадена сума в сметката си по време на мача, ако преценят, че той не се развива добре.
Най-интересното е, че повечето уебсайтове позволяват да гледате футбол на живо чрез опцията „Live streaming”. По този начин хем залагате, хем се радвате на мача гледайки го на живо на компютъра, смартфона или таблета. Това също е едно чудесно решение за вас.
В обобщение
Препоръчваме ви да прочетете подробни ревюта за сайтовете на букмейкърите в сайта Betenemy, където сме се постарали да дадем много интересна информация, която ще ви ориентира към правилния избор на сайт, в който да правите своите футболни залози онлайн.