Betfair

Betfair – накратко за букмейкъра

Бетфеър е английски букмейкър и една от най-големите букмейкърски къщи не само в Европа, но и в света. Според последни данни, Бетфеър има регистрирани повече от 800.000 потребители, които са се доверили на букмейкъра, а част от тях са го избрали и за основен такъв. Бетфеър е един от малкото букмейкъри, при който освен работата, като букмейкърски сайт, той работи и като борса за залози, тип Форекс. Накратко, това е борса, в която можете да залагате срещу други играчи, можете да приемате залози и  да си задавате вие коефициентите за мачовете.  Общо казано, в борсата търгувате със залози дали едно спортно събитие ще се случи или няма да се случи. Даваме пример:

Байерн Мюнхен играе срещу Борусия Дормунд. Вие можете да играете за това Байерн М. да победи или, че няма да победи и се обзалагате с други играчи в спортната борса. Определено интересно преживяване е тази борса за залози. J В борсата, като нов клиент ви очаква 20 евро бонус.  Борсата се нарича Betfair Exchange.

На първо виждане

След, като заредим сайта на Бетфеър, ясно се набива на очи основното меню с видовете спортове.  Разработчиците са създали и удобно падащото меню с всички видове спортове, откъдето можем да изберем  множество дадени спортни събития, като основно Футбол, баскетбол, тенис, волейбол, дори колоездене, лека атлетика, моторни спортове, бойни спортове, билярд, бокс, конни надбягвания и такива с кучета.Тук имате възможност и за спортни залози на живо.  Секцията е добре направена, подробно ви дава графика на събитието на живо, а кеш бек опцията работи бързо.

Как да се регистрирам в сайта на Бетфеър ?

Регистрацията се извършва,  след като кликнете на бутона „Отвори сметка”, като след натискането му, следвайте инструкциите за регистрация. Много е важно да попълните всичко точно и вярно, за да няма проблеми после с тегленото на печалбите. Регистрацията не  никак трудна и изисква кратко време, просто спазвайте правилата и следвайте инструкциите.  Регистрацията се състой от две стъпки – стъпка 1 за лични данни и стъпка 2 депозит. Изберете валута, с която ще залагате и приемете правилата и условията на сайта. Би трябвало да се справите.

инструкция за регистрация в бетфеър

Как да депозирам средства?

Бетфеър предага достатъчно методи за депозит на средства, като картови разплащния Виза, Виза електрон Дебит,  Мастъркард дебитни и кредитни карти, електронните разплащателни портфейли Neteller и Skrill, които са много удобни за залагане на спорт и казино и игри и ви ги препоръчваме, а също банков трансфер и други.

  • Минималния депозит варира от 5 евро /според метода/.
  • Максималния депозит 45000 евро.

Бонуси

бонусиот бетфеър

  • Бонус нов клиент до 200 евро, 10 х 20 евро. Моля прочетете условията и правилата в сайта на com
  • Начален бонус спортна борса – 20 евро. Преди да участвате за бонуса прочетете и ако правилата и условията ви устройват, кандидатствайте.

Желаем ви приятни моменти с Бетфеър Спорт и Бетфеър Борса и не забравяйте за бонусите и промоциите от букмейкъра!