Лудогорец – ЦСКА – коментари и анализи 2019

Лудогорец – ЦСКА е един очакван двубой, между първия и втория. Мача предстои в Неделя 19 Август 2018-та на стадиона на орлите от Разград, Лудогорец Арена. Футболни фенове и на двата отбора, чакат с нетърпение срещата, като част от тях се готвят да гледат сблъсъка на топ отборите на живо. Други пък, търсят по коя телевизия и по-точно по кой канал ще се излъчва мача. Определено се очаква зрелищен мач изпълнен с емоции.

ludogoretz-arena

snimka – weszlo.com

Лудогорец – ЦСКА – коментари

Коментарите за изхода от мача са различни, няма единно мнение и определено предимство за даден отбор. Преди няколко години в подобен сблъсък коментаторите, определяха фаворита – Лудогорец, но този сезон нещата са различни. Макар орлите от Разград да продължават за УЕФА, то няма спор, че им се паднаха и продължават да им се падат сравнително средняшки отбори. Без да подценяваме съперниците, едно е Евертън, Андерлех, Брюж, друго е Жрински Мостар, Торпедо Кутаиси, който отбор им се падна за последния предварителен кръг за УЕФА групите на втория по комерсиоалност турнир в Европа. Ние като българи, независимо от кой отбор сме, би следвало да подкрепяме, единствения ни участник в този турнир, но няма как да не споменем, че съперниците на ЦСКА, бяха доста по-сериозни, особенно ФК Копенхаген. Имаше леко подкрепяне на датския отбор, както и да го гледаме, по каквато и камера и ъгъл, подкрепяне си имаше, но ЦСКА в момента гледа напред и се готви за топ мача на лятото, ако можем да кажем така. Коментарите за резултата от мача, както и на какво да заложим са различни, като общо взето мача е 50 на 50.

Можете да разгледате букмейкърите, които приемат залози за мача.

 

Лудогорец – ЦСКА – анализи

Опредлено доста труден за прогнозиране мач. Впредвид формата на двата отбора, ЦСКА има предимство в момента. Лудогорец, спешно търсят халфове, тъй като в средата нещата не са идеални, отделно отбора някак си няма тази амбиция, както беше преди. Голове също трудно бележат. ЦСКА е в по-добра форма в момента, въпреки отпадането от УЕФА, Лига ЕВропа, но пък статистиката за мачовете между тези два отбора е в полза на разградчани.

Билетите и цените за мача: За Централната трибуна, цената е  20 лева, а за секторите В блок 3 и блок 4 – 20 лева. Седалките в Сектор В за блок 1,2,5 и 6 ще бъде по 12 лева, Секторите А и А1 по – 12.  Сектор „А1“ – 12 лв. За Трибуна Моци, кръстена на известния футболист, с чиято голяма помощ Лудогорец за пръв път достигна Шампионска лига – 10 лв., а за Сектора „Г“  отново 10 лв.

Мача е от 19 Август 2018 година, Неделя

Стадион Лудогорец Арена – Разград, 21:00 часа българско време.