Обосновани футболни прогнози

20 процента върху печалбата

Започваме със едно от най-чаканите първенства в края на лятото, а това е Премиършип или Английската висша лига, както го наричат някои фенове на английския футбол. Ще постваме обосновани футболни прогнози за седмицата, като ще са разделени на 4 седмици в месеца. Тук ви запознаваме с прогнозите за седмица 2, месец Август.

Какви двубои ни очакват?

След преглед на тиража си избрахме на първо виждане Фулъм – Кристъл Палас. Отбора на Фулъм е по-принцип добър домакин, макар в случая да не е във върхова форма, очакваме раздаване на терена пред собствена публика и 3 точки актив в този мач. Статистиката от последните мачове, като домакин срещу Палас е в тяхна полза, като в същото време може да погледнете и опцията над 2,5 гола, където коефициента в лицензирания оператор Уинбет е 1.90. Можете да хвърлите и един поглед за над 0.5 гола в Първо полувреме, където се предлага 1.40 коефициент.

Ние прогнозираме тук, победа на Фулъм – коефициент 1.90

фулъм

Нека видим какво се случва в Неделя и какъв е тиража. Мачове много, като почти всички първенства започнаха или ще започнат съвсем скоро. Отиваме към Франция – лига 1. Тук хвърляме поглед, към един друг отбор, който рядко допуска голове у дома. Не е много резултатен и  не смятаме да го играем на голове, а отново залагаме на знак. Сент етиен да победи в този мач на коефициент 1.80, което е един добър коефициент, според нас. Последните 3 докаминства, Сент Етиен имат 3 победи срещу този съперник.

Сент Етиен  – Гингам – футболна прогноза, победа домакин – 1.80 Уинбет букмейкър

сент етиен
франция лига първа

статистика от сайта www.winbet.bg

Можете да видите нашето подробно ревю на букмейкъра Уинбет тук, Благодарим ви!