Лига Европа – предстоящи срещи на Лудогорец

liga-evropa

Групите на Лига Европа вече са изтеглени, като това се случи в Монако на 31 август. Нашия, български шампион Лудогорец, се озова в група А, където ще играе срещу Цюрих, Байер Леверкузен и АЕК Ларнака.

Според специалистите в бранша, групата е добра, като шансовете на „орлите“ да преминат групата и да продължат напред в турнира не са малки.

Първия мач на Лудогорец е на 20 Септември 2018 на техния стадион, където се очаквафеновете да подкрепят бурно любимците си, не само от Разград, но и от цяла България.Все пак, каквото и да говорим Лудогорец е български тийм и  е редно да бъде подкрепен, дори и от вкъщи пред телевизора.

Тук даваме прогноза Х, което ще бъде и точка за разградчани.

На 4 Октомври, българския шампион ще има мач в Цюрих, като въпреки добрата форма на отбора, смятаме, че Швейцарското първенство не е нещо особенно и няма как да се сравнява по-сила с водещите Европейски първенства. Тук прогнозата ни е отново равен.

На 25 Октомври, АЕК Ларнака ще се изправи срещу българите. Отбора успя да достигне групите на Л.Европа, но не мислим, че има големи шансове за нещо повече. Все пак всичко се случва, но според нас тук мача ще завърши 2-ка (победа за Лудогорец).

Интересни мачове, според нас и определено добри съперници. Можеше разградчани да са в група с Челси, Арсенал, Андерлехт, Лацио, Шалке или друг отбор от водещите първенства. Не подценяваме тези 3 отбора в група А, но Лудогорец има шанс да продължи.