Прогнози на футболни мачове за утре

Какви прогнози можем да направим за тиража от футболни мачове за утре. Нека разгледаме утрешния тираж и си набележим няколко мача с добри коефициенти.

Започваме с Франция, където има много срещи от лига 1, като тук ще търсим победа за домакина на футболната среща Sent Etienne- Monaco, където според статистиката Сент Етиен играе добре у дома и въпреки класата на Монако и по-точно името на отбора, който има много титли в миналото, смятаме, че си заслужава да се търси единица тук. Сент Етиен има 13 победи срещу Монако, а Монако 11 срещу домакина в този мач. за тези, които търсят по-сигурното, но и с по-малко печалба, а и не искат много да рискуват в случая то можем да прогнозираме двоен шанс с коефициент 1.25, да малък е този коефициент, но се играят двата знака, като имаме победа на Сент Етиен печеливш и х печеливш.

 

 

сент-етиен-монако-птрогноза

Отиваме на втория мач, избрахме за вас:

Бристол Сити – Астън Вила

Астонвила-Бристол-сити

Интересен мач от Чепмпиъншип на Англия, където залагаме и правим прогноза за победа на Бристол Сити. Отбора на домакините се представя добре, последните мачове, като записва следните резултати: Бристол Сити 1 : 0  Шефилд Ютд,  Бристол Сити 4 : 1 Блекбърн,  Суонзи 0 : 1  Бристол Сити. това са три победи за Бристол Сити, като отбора е загубил досега само от Уигън и Уест Бромич. Реално от 6 мача, отбора има 4 последователни победи. Формата на отбора е 67%, според статистиката, а този на А.вила е с 33%. Залагаме на коефициент 2.50 за победа на домакина Бристол сити срещу Астон вила.

Можете да се регистрирате и да получите бонус Спорт и бонус Казино, като нов клиент в лицензирания букмейкър Уинбет оттук. Приятна игра.