Прогнози за днес Събота

Днес Събота 29 Септември 2018 година има много голям брой мачове и голям избор за игра, като ще се опитаме да ви дадем печеливши прогнози, но какво ще се случи ще разберем в последствие, след края на тиража и крайния резултат на срещите.

Започваме отново с Англия, като както и да гледаме тиража, доста често избираме поне един мач от Острова, което е и едно от най-играните футболни първенства. Статистиката на отбора на Лутън у дома този сезон е 3 победи, едно равенство и до момента нямат загуба на своя стадион. Чарлтън са в добра форма, но тук даваме леко предимство за домакинството на Лутън и отбора е в серия от 4 поредни победи у дома. Прогнозираме победа на Лутън, като коефициента можем да кажем, че е добър. В Уинбет той е 1.80 за знак еденица.

Лутън – Чарлтън – 1 – 1.90 коефициент

Прехвърляме се на Германия, Бундеслига, където от 16:30 ни очакват няколко мача във водещото германско футболно първенство. Правим прогноза за мача:

Шалке – Майнц – 1 – 1.65 коефициент

Този сезон отбора на Шалке няма спечелена точка до момента, като според нас е време вече Шалке да започне да трупа голов актив и точки. Предния сезон бе един от топ отборите и стартира добре първенството, но тази германския тийм не успява да спечели и точка, въпреки, че имаше трудна програма, включително и срещу Байерн Мюнхен, преди няколко кръга. Сега смятаме, че Шалке 04 ще успее да вземе 3-те точки срещу Майнц, като има известно предимство у дома. По принцип Шалке играе успешно срещу Майнц. Прогноза 1-ца на коефициент 1.65 в Уинбет.