Прогнози за футболните мачове

Птогнози за футболните мачове от тиража Септември, седмица първа

Здравейте, почитатели на спортните залози,

днес ще разгледаме тираж по-от рано и ще набележим някои мачове, които според нас са добри за игра. Тиража е разнообразен, мачовете са много, но това не е гаранция за успех. По-принцип сме имали и тиражи с 20-тина, 30-тина мача, а сме печелили, така, че многото мачове, понякога са добре, пнякога не са гаранция за успех в прогнозите. Та, какво гледаме, като срещи:

За Събота:

Портсмут – Шросбъри – един мач от Лига 1 на английското първенство, в който залагаме на домакина за победа. статистиката, в този случай не е в полза на Портсмут, но само статистиката не е фактор. Портсмут са отбор, който дълги години присъстваше във Висшата Лига. Отбора има класата и опита, а също и като домакин се представя добре. Леко иненада за някои специалисти, но тук поставяме знак 1, победа за Портсмут, като коефициента според букмейкърите е в рамките на 2.00, което е добър коефициент.

За Неделя имаме два мача:

Оксфорд  – Ковънтри – победа за Оксфорд на коефициент 2.60. Коефцинета е добър, а Оксфорд имат възможност да вземат ценни 3 точки у дома. За тези от вас, които търсят по-сигурни залози, може да се сложи и на 1х двоен шанс. Това е нашето виждане. За по-смелите 1, а за търсещите по-голяма сигурност 1х двоен шанс.

Отива ме на мача Погон Шчечин – Корона Келце – мач от Полското първенство – Екстракласа.

Тук даваме прогноза – 1-ца на коефициент около 2.20. По-прнцип Погон играе добре у дома, а срещу този съшерник и статистиката е в тяхна полза. Коефициента е добър. Мачовете между тях са най-вече 1 или ь, така, че прогнозираме 1-ца, а за тези, които искат повече сигурност – знак 1х, на коеф 1.34, което ви позволява да спечелите и на 1-цата и на равния резултат.Успех!

Можете да пробвате Уинбет.Ние сме доволни от сайта и компанията. добър дизайн, лесна навигация. Дори и хора, без много опит в работата с компютри, таблети и смартфони, се справят и бързо се научават да работят и залагат. Сайта е добър, а плюс това имате и 50% бонус за нов клиент в Спорт и 100% бонус за Казино.