Прогнози за уикенда 22-23 Септември 2018

Футболни прогнози за днес и утре

Днес ще разгледаме тиража за двата дена Събота и Неделя. Днес е национален празник в България, която чества независимостта си. Нека разгледаме, какви мачове има в тиража за днес, а те са наистина много и от различни футболни първенства. Започваме с

Английската висша лига – Премиършип, 22 Септември 2018:

Лестър – Хъдърсфийлд – Англия Премиършип

Един мач от Английската висша лига, в който домакините ще се стремят да прибавят 3 точки към актива си срещу отбора на Хъдърсфийлд. Статистиката е в полза на Лестър, които имат 8 победи срещу този съперник от 12 изиграни мача. Виждаме резултати, като : Лестър Лестър 3 : 0 Хъдърсфийлд, Хъдърсфийлд 0 : 2 Лестър,  Лестър 2 : 1 Хъдърсфийлд, Лестър 1 : 2 Хъдърсфийлд и други. Повечето са завършили с над 2.5 гола в мача, така че може да се търси и тази позиция.

Нашата прогноза – победа домакин – коефициент 1.65

тираж-събота

За Неделя 23 Септември 2018-та година:

Избираме следния мач:

Андерлехт – Стандарт Лиеж – Белгия Висша лига

Домакините в този двубой се представят добре, но гостите също не са за подценяване. От 64 двубоя между тези два съперника, можем да кажем, че резултата е 23 победи за Андерлехт и 23 победи за Стандарт Лиеж. Гостите в последните си мачове са взели повече точки между тези два отбора, като виждаме последния мач е завършил 1:3 в полза на гостите. ето и последните 3 двубоя между тези съперници.

Андерлехт 1 : 3  Стандарт Про Лига,  Стандарт 2 : 1 Андерлехт Про Лига,  Стандарт  3 : 3 Андерлехт Про лига

Двата отбора са от класните и топ отборите в Белгия, като тук можем да заложим на х2 двоен шанс, а коефициента е доста добър за прогноза с два знака. Печелим при победа на Стандарт или при равен резултат в мача.

андерлехт-стандард

Прогноза за мача – х2 двоен шанс, коефициент – 1.62

Можете да прочететеи новата ни статия за безплатни прогнози от просокър гр, където сме дали ревю и как се работи със сайта.