Prosoccer.gr – Прогнози на футболни срещи за деня

В тази статия ще ви запознаем със сайта Prosocer.gr, където можете напълно безплатно да откриете множество прогнози за футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хокей и други спортове, на които можете да заложите в букмейкърите по цял свят.

Просокър – Гърция Ревю

Сайта е един от най-старите в Европа, като основаването му или по-скоро пускането му онлайн е преди повече от 10 години. След като заредим Просокер.гр виждаме отляво логото на компанията за прогнози, след което се забелязват бутоните Световна купа, Спорт, Мачове на живо (Лаивскор), Архив и за Нас. Бутоните са малки, което е леко странно, но явно така са решили да ги направят дизайнерите, работещи по сайта. Натискаме на спорт и ни се появяват футболните прогнози за деня, като повечето мачове са включени и в тиража на топ букмейкърите.

Най-отляво в таблицата с футболните прогнози, виждаме знамето на държавата, след това кода на държавата на всяко футболно първенство, след което следва мача, който се прогнозира и информация за проценти вероятност за победа домакин, равен или гост. Полетата в таблицата изглеждат така: home team away team, moneyline, spread, total score, final score, our prediction %, където се дават процентите вероятност на всеки един от отборите да победи в дадената среща. Примерно за футболната среща:

  • Weber Bahia – Quilmes MP – имаме прогноза за 1-ца 71% вероятност, прогноза 2-ка –  29% вероятност да победи отбора на Килмес.  Коефициента е среден, който все пак ни дава ориентир, като в различните букмейкърски къщи, може да е по-голям или по-малък, като тук в случая е футболен коефициент за 1-ца го дават 1.42,а за 2-ка 2.63. Предимството тук според Просокър Гърция е за В.Баиа и по-този начин можете да разгледате почти всички срещи в тиража за даден ден. Най-отгоре в таблицата са дадени прогнози за следващите няколко дни,като в случая имаме прогнози за още пет дни напред. Можете да дадете и на Previous week, където са записани прогнозите от изминалите тиражи и да видите каква е успеваемостта на футболните прогнози от този гръцки сайт. Има и секция Архив, в която можете да търсите от минали седмици, месеци и да си направите някакъв извод, какво е представянето от прогнозирането на футболни срещи през даден период от време.

просокър гърция

Какви първенства се прогнозират във футболния сайт Prosoccer.gr?

Основно се правят прогнози за тиража днес, тиража утре и в следващите няколко дни, като хубавото е, че тук прогнозите са много, а не няколко, както в повечето сайтове за прогнози. Имате голям избор от първенства, като топ първенствата на Европа, а също футболни срещи от Азия, Африка, Русия, Северна Америка, Южна Америка и други. Сайта за прогнози ви дава информацията безплатно, като е направил анализ и е изчислил вероятността даден отбор да спечели, като е използвал различни фактори, но реално вие ще си прецените за себе си дали да приемете дадена прогноза или не, като както знаем във футбола и прогнозирането на срещи, някой път се получават и изненади, така, че нека сам си прецени дали прогнозата е добра за него и дали е на същото мнение, като Просокер Гърция.

Какви други спортове има и какви прогнози се дават?

Дават се прогнози безплатно за Тенис, като тук интересно е да споменем, че сайта е представил добра база данни за всеки един от играчите. Имаме информация за тенис мача, възраст на спортистите, ранк в Ранк листата по тенис,височина на играчите, PRO TENNIS PREDICTIONS % с вероятност даден играч да спечели мача. Определено добра и интересна информация, представена безплатно на желаещите да се впуснат в тенис залози и прогнози. Вдясно можем да изберем турнир от падащо меню за Мъже сингъл и жени сингъл, като при клик на менюто имаме избор от множество тенис турнири.

про-тенис-предикшън

Имаме и прогнози на Баскетболни мачове, а също и на Хокейни мачове. Отделно от това се предлагат и множество прогнози за Световните първенства п футбол, а също и Европейските.

Сайта Просокър Гърция е един от най-старите сайтове за прогнозиране на спортни срещи и определено има голям голям интерес към него от създаването му досега. Типстъри, любители и професионални играчи са част от редовните посетители.