Психология на залозите

psihologiaq-na-zalozite

В наши дни все повече потребители на онлайн залози се питат, защо се получава така, че след печалба, следва загуба или че не могат да открият правилната система, която да им носи дългосрочна печалба от залози.

Реално погледнато, да печелиш от залози не е изключение, но да печелиш редовно е доста трудно. Това го показва и срещата ни с много играчи, независимо онфлайн или онлайн. Все пак може да се печели и това е факт. Може да се печели малко, може да се спечели и много голяма сума, но в голяма степен това се основава на късмет. При някой играчи, които нямат много опит, но и не само при тях се наблюдава следното развитие на нещата. След няколко загуби следва печалба. Те се eнтусиазират и си казват ето можело да се печели. добре заложил съм 3 лева и съм спечелил 100, това е добре, започват да залагат повече на същата система или на подобна, като очакват с 30 лв, да спечелят 1000 или с 300, да спечелят 10.000 лева. Това е хубаво, като замисъл, но реално не се получава така и в голям брой случай, те губят парите, които са спечелили предния път.

Има различни системи за игра и различни комбинации. Независимо от системата или игра на сингъл или права колонка с няколко мача е важно човека познае мачовете, това е основното тук и това е целта, а не толкова системата или вида залог. Можете в настоящето да иrратете много видове залози, различни опции, като не само 1х2 или първо полувреме и точен резултат. Можете да се насочите и към Азиатски хендикапи, голове комбинирани с няколко знака. Какво значи това?

Даваме пример отбор едно ще победи отбор 2 с резултат 1:0,2:0,3:0, което ви е един знак и може да се играе на сингъл, т.е само него или можете да го включите в система, например 2 от 5 или система 3 от 6, която е 20 колонки. Коефициентите са различни, но при 1:0,2:0,3:0 е средно 5.00, за мач в който единицата е около 2.00 коефициент, а при 2:1,3:1,4:1 вече можете спокойно да очаквате над 10.00 коефициент.Тези залози са налични в момeнта при един от водещите лицензирани букмейкъри в България. Психологията на залозите е нещо, което важно за играча, тъй като трябва да имате самодисциплина, да помислите, да прецените риска, а не да се хвърляте директно с големи суми за игра и да разчитате винаги да имате късмет.