Книги за футболни залози и стратегии

strategii-za-zaloziВ наши дни голяма част от играчите търсят информация за футболни залози, като книги за футболни залози, интернет сайтове, друга полезна литература, която да им помогне в прогнозирането на футболните срещи. Също се търсят различни стратегии, които да се използват и да се извлече някаква печалба от самите залози на футбол.

Тук ще разгледаме, някои от най-популярни в тази област стратегии за залози, а отосно книгите за футболни залози, можете да потърсите в www.google.bg, където има няколко интересни предложения за книги за стратегии за футболни залози, мениджър и други:

  • Залог на ниски коефициенти – една стратегия, при която играча залага на нисък коефициент, като целта е да минимизира риска. Естествено риск има и на коефициент 1.10, дори и по-малък, но тук се разчита основно да се повиши процента на вероятост срещата да е печеливша. Сумата на залога, определено е по-голяма, тъй като с нисък коефициент, няма как да се очаква голяма печалба и се компенсира с по-голям залог. Тази стратегия може да работи определено време и в определен брой мачове, но при една загуба сумата, коят е заложена много трудно се избива. Реално на коефициент 1.10, вие трябва да спечелите 10 пъти за да избиете загубата, от предния залог, ако сте го загубили.
  • Игра на високи коефициенти и системи – тук играча залага на високи коефициенти, като въпреки по-ниския шанс за печалба, при спечелен залог, самата печалба ще е достатъчна, за да може да си позволи да загуби определен брой пъти. Има играчи, които използват системи пълно комбиниране, като залагат на коефициенти на 3.00, 4.00, а дори и повече. Тук могат да се използват различни системи, като основно се играе на 2 или 3 от 4, 3 от 5, 3 от 6, 3 от 7, 3 от 8, 4 от 7, 4 от 8, като това са най-често използваните системи. Може да се играят и няколко системи в един фиш, като 2 и 3 и 4 от 5, тук включваме 3 системи, като можем да сложим и правата колонка 5 от 5. Нека дадем пример със система 3 от 5, при 3 познати срещи на коефициент 3,00, позната е една колонка, общ коефициент 27.00, а системата е 10 колонки, близо 3 пъти повече вземаме при позната само една колонка с залог 1-ца. Все пак нека не забравяме, че и играем на изненади.
  • Залог на сингъл – тук се играе само един мач, като в зависимост от залога и коефициента при успешен залог, печалбата е различна. При търсене на позиция над и под голове, можем да приемем, че шанса е 1 към 2. Имате само 2 развоя на мача, под и над, като трети вариант няма. При 1х2, варинтите са три. Тук при познат мач, няма нужда да чакате останали футболни срещи, просто печалбата ви се изплаща.
  • Залог на права колонка с няколко срещи – при тази игра можем да кажем, че се срещат най-големите печалби, но и най-рядко се случва да спечелите, особенно, ако играете 5,6,7 и повече срещи в права колонка. Все пак зависи и от срещите, но колкото повече срещи играете, толкова шанса намалява, а коефициента се повишава. При загуба на само една среща, фиша не печели. Тук се разчита основно на по-малък залог и по-голям коефициент.

Книги за спортни залози, можете да намерите в книжарниците, а също и в интернет, като важното в залозите е не само стратегията, но и да имате малко или много късмет с прогнозирането.