Мачове за купата прогнози

Днес Ще разгледаме тиража за вторник 30-ти октомври 2018 година. Какво има за игра на пръв поглед, като разгледаме тиража на първо виждане. Забелязваме, че днес имаме повече мачове за купите, даже най-вече има мачове за купите в различни първенства.

Започваме с България, а първия мач е от 14 часа българско време. Струмска слава с Черноморец Балчик, след това е мача  Дунав срещу Локомотив Пловдив и ЦСКА София срещу Витоша Бистрица, а за утре 31 октомври 2018 година с останалите четири мача, като имаме един мач дори в четвъртък на първи ноември. Ще разгледаме по-обстойно мачовете за днес не само в България но и в другите Европейски първенства по футбол. Нека видим какви мачове се предлагат и ще изберем няколко да направим залози на тях. Днес е Дунав Русе с Локомотив Пловдив. Нека погледнем статистиката – Дунав има три победи срещу Локо Пловдив, а Локо Пловдив има две победи срещу Дунав.

Мачовете между тях, които са си играли през годините по-скоро последните една-две години и тука по специално ще се спрем на головете виждаме два на два Локо Пловдив Дунав 2010, виждаме отново Дунав 2010 Локо Пловдив сва на два краен резултат. Локо Пловдив Дунав 2:1 и Локо Пловдив Дунав 3 на 4, а също и има два мача където Дунав побеждава с едно на нула. Тук избираме един залог на голове.

Нека погледнем в лицензирания букмейкър Winbet какво се предлага като оувъри и виждаме над 2,5 гола в мача 1.85, нашия залог или по-скоро нашата прогноза за тази футболна среща е над 2,5 гола коефициент 1 и 85. Това избрахме от тези три мача за купата на България. Интересен мач Може би ще е и ЦСКА, но там коефициента е нисък по принцип и бихме заложи тук на Дунав Русе Локо Пловдив над 2,5 гола. В купата на краля виждаме няколко мача избираме Сант Андреу срещу Атлетико Мадрид.

Атлетико Мадрид по принцип са отбор, който играе за купите и не само за купите, но се опитвай да спечели купата в първенството на Испания но там наистина нещата са малко по-трудни тъй като грандовете Барселона и Реал Мадрид трудно отстъпват първите две места. Атлртико Мадрид никак не е за подценяване. Той е един силен отбор, може да кажем в Топ 3 в Испания, който според наша преценка играе и за Купата на краля и то сериозно играе за Купата на краля. Така че тук коефициентът за двойка a-1.09 В лицензирания букмейкъра winbet.bg, но ние избираме прогноза над 2.5 гола на 1,50 коефициент за тази футболна среща.