Спортни прогнози – Шампионска лига за Октомври

Почитателите и феновете на най-старата спортна игра, футбола, днес ще могат да наблюдават, а защо не и да залагат на най-реномирания и най-комерсиалния турнир по футбол – Шампионската лига. Днес виждаме, че има общо 8 мача, като 2 са от 19:55 часа и шест мача ot 22:00 часа българско време, като ще изберем 3 от тях за прогноза в нашия сайт.

shampionskaliga-sportni-prognozi-2018

  • Започваме с Ювентус – Йонг Бойс – домакините са в страхотна спортна форма, като от последните си 6 мача, както виждате и на снимката, имат 6 победи, като 3 от тях са оувъри (2.5) гола, а останалите са победили с резултат 2:0, като можем да кажем, че Юве, особено с Кристиано Роналдо, показва много добра игра и явно този сезон на Шампионска лига, ще се стреми да вземе титлата. Йънг Бойс също са в супер форма, виждаме последователни победи, с големи резултати и голова фиеста. Гостите имат дори резултат 7:1, срещу реномирания отбор на Базел.

Спортна прогноза – над 2,5 гола – коефициент 1.55 (Уинбет)

  • Насочваме се към другия мач от Шампионската лига, където англичаните са в серия от 3 поредни победи, като в същото време от 6 мача имат 6 резултат над 2.5 гола. Наистина много добра голова резултатност. Хофенхайм се представят на приливи и отливи, но също бележат и то много голове. Тук според статистиката немците имат 5 оувър от общо 6 мача. Тук ще прогнозираме над 2,5 гола в мача за Шампионска лига – 02 Септември 2018-та.

Спортна прогноза – над 2,5 гола – коефициент 1.39 в новия букмейкър Палмсбет

  • Отиваме към следващия футболен мач от турнира за днес – АЕК – Бенфика. Тук гърците ще се опитат да вземат нещо от този мач, но според нас класата на Бенфика е по-голяма и особено опита в Шампионска лига. Прогнозата ни е за 2-ка краен резултат, а тези които не искат да рискуват много, могат и да заложат на х2 двоен шанс. Това е нашето виждане за тази футболна среща.

Спортна прогноза – 2-ка за редовните 90 минути  – коефициент 2.15 (Уинбет)