Спортни прогнози за Вторник 16 Октомври

Спортни прогнози за днес – 16 Октомври 2018

Тък ще ви дадем една прогноза за днес, която смятаме, че ще е печеливша, но вие ще решите дали да я играете или имате друго виждане за мача.

Франция – Германия

Мача е днес Вторник 16 Октомври 2018 година от 21:45 часа. Домакините се представят много добре последните години, като спечелиха Световната титла тази година, а освен това и бяха финалисти на Евро 2016, където също направиха силни мачове. Франция е първа в класирането в група с Холандия и Германия – UEFA Nations League Standings. Франция има силен отбор, млади и напористи играчи, като по-голяма част от отбора е около 25 години, което говори за обновяване на Фернския национален отбор. Докато в други случай се изчаква определено време, което е поне 4-5 години, да не кажем и повече, то френския отбор много силно стартира, обигра отбора и притежава класни играчи с бързина и усет за гола, като Мбапе, Жиру, Гризман, Погба и много други, които са голям плюс за френския национален отбор по футбол последните години.

Германия е класен тиим, почти всяка година го доказва, но в последната година виждаме леко спадане на формата, като това се показа и с мача с Холандия, където „лалетата“ биха с класиката в жанра 3:0 и показаха, че отбора им апочва да възвръща старата си форма от Руд Гулит, а и не толкова далече във времето, като Нистелрой, Робвен и други. Холаднците явно и те обновяват отбора си, засега успешно от това, което виждаме. Та, тук прогнозираме победа на Франция, като коефициента е около 1.70-1.75, като някъде и по-висок, в някои букмйекърски къщи. Съветваме ви да играете в лицензираните букмейкъри в България, като Уинбет. Успех с мача!