Високи коефициенти за Кубрат Пулев

пилев-фюри-бокс-гейм

снимка winbet.bg

Пулев – Фюри

Кубрат Пулев и Фюри предполагаме, ще направят хубава боксова срещана 27 Октомври 2018-та година в зала Арена Армеец в София.  Това ще е една историческа боксова гала вечер, между тези двама боксьори, които не са се срещали по между си до момента.

През октомври също ще има много интересни срещи по волейбол, баскетбол и състезания във Формула 1, но този боксов мач ще бъде едно от най-вълнуващите спортни събития през месеца. Предполагаме, че местата вече са заети, но ако все още има свободни, който има време и възможност би било добре да присъства, защото подобни събития и то в България са рядко срещани. Фюри се съгласи на двубой във София и това е един жест от негова страна, тъй като имаше и други възможности за провеждане на двубоя.Това говори и че не го е страх особено и иска мач на всяка цена с по-големия брат – Пулев.

 

Какво ще кажем за Пулев и Фюри

 

Кубрат Пулев е  един от най-известните боксьори в наши дни и след от Владимир Кличко, записа няколко добри победи, но не срещу толкова известни боксьори или известни, но в миналото, а вече с позалязваща слава.  Победителя ще има шанс да се бие с Антъни Джошуа, който в момента държи почти всички боксови пояси. Боксовата нощ ще бъде на 27 октомври в Арена Армеец и ще се предава по Диема Екстра, Диема Плей Екстра и няколко други спортни телевизии. Българина има боксова история: 25 победи 1 загуба и 13 нокаута. Шампиона на Великобритания в категорията-тежка има 21 победи една загуба и 11 нокаута. Джулия също е добър боец, но не предавайте битки с много играчи като Кубрат Пулев. Победителят от тази боксов мач ще може да се изправи срещу Джошуа и да играе за пояса на международната федерация по бокс IBF, което ще е голям успех и за двамата спортисти.  Освен този мач, през месец Октомври ще може да наблюдавате и един друг мач – Луис Рицсън и Франческо Патера, но това ще се случи към края на този месеца, а сега всички с нетърпение очакват Пулев и Фюри да се изправят един срещу друг и да направят запомнящ мач.  Фюри се изказа за Пулев, че се готви за мача и според него ще победи, след което ще се изправи и срещу Антъни Джошуа. . Също така Фюри сподели, че по-големия брат Пулев е сериозен боец, но той е по-млад и ще успее да го надвие в този двубой. Кубрат Пулев няма загуба в София, но има първи път – сподели Фюри.  ​​

За тази боксова среща букмейкърите в България предлагат много интересни промоции и всяка компания иска да осигури най-добрите коефициенти за тази гала боксов вечер Една от най-известните български букмейкъри къщи Winbet, която има лиценз за предлагане на онлайн залози в България оферира най-високия коефициент за победа на Пулев. В условията на промоцията е записано, че ако намерите по-висок коефициент от този в Уинбет за победа на Купбрат Пулев, то се свържете с тях и те ще ви предложат още по-висок, от този който сте намерили. Става дума за коефициенти от българските лицензирани букмейкъри.

Уинбет оценява шансовете за К.Пулев да победи на 27 Октомври 2018 на 1.90 коефициент, а тези на Хюи Фюри на 1.90 също, така, че коефициентите са изравнени. За да заложите за победа на К.Пулев на 1.90 коефициент в Уинбет, моля влезте в сметката си, а ако нямате такава можете да се регистрирате оттук и да  участвате в тази промоция. Освен това за нови клиенти се предлага и бонус Спорт до 50% – до 200 лева. Успех!