Футболна прогноза за днес Четвъртък осми Ноември

Днес ще ви дадем една прогноза за четвъртък 8 ноември 2018 година. Мача е от груповата фаза на Лига Европа, където се играят все още мачовете в групите и мача е Динамо Киев Украйна – Рен Франция.

Какво можем да кажем за тези два Тима?

До момента те са срещали веднъж, като мача е завършил с победа на Динамо Киев. Украинския отбор е записал победа в тази футболна среща  с2:1 ФТ. По принцип, като разгледаме и двата отбора Динамо Киев се намира в малко по-добра игрова и спортна форма. Предния мач е завършил два на един в полза на Динамо Киев и ако разгледаме мачовете в шампионата наВисшата лига на Украйна, Динамо Киев се представя добре в шампионата, като последния мач претърпя една загуба от с Шахтьор Донецк, но като цяло има повече победи от последните си шест мача. Рен записа победа срещу Каен предния кръг във Франция с два на един, не можем да кажем че играе на много високо ниво, а по-скоро на риливи и отливи.

Смятаме че Динамо Киев е по класния отбор в този турнир и има повече успехи в Уефа Лига Европа. Мача е в Украйна, като това е един плюс, да играеш пред своите фенове на родна земя. Смятаме,че тука у дома на своя стадион, той ще постигне Победа, като може би тя ще бъде минимална, но прогнозираме Победа за Динамо Киев срещу Рен.  Коефициента се движи около 1.95 – 2.00 коеф. за тази футболна среща.