Футболна прогноза за Сряда седми ноември 2018

Футболна прогнози за сряда 7 ноември 2018 година.  Ще ви запознаем с един мач или по-скоро ще дадем прогноза на един мач от Египетската Висша лига по футбол. Мача е Al Masry – Pyramids FC. Пирамидс ФК са на трето място в класирането, а Ал Масри на 13-то място, но все още са изминали малко кръгове от началото на първенството, така че не можем да си направим голяма представа за цялостната форма на отборите през този сезон.

В момента виждаме моментната форма на отборите. Ал Масри  трудно губи мачове от последните си няколко мача има най-вече хиксове, дори и с отбори в горната половина на а таблица. Може да се каже, че отбора прави най-вече хиксове със статистика до моемта 2-5-1 и не можем да кажем в никакъв случай че е слаб, като в къщи се представя на едно добро ниво.

Пирамидс ФК са на трето място в класирането, обаче все още не са срещнали много силни съперници в първенството. Те имат пет победи, четири равни и една загуба до момента, но тепърва им предстои мачове с отборите като Замалек ел Етаг, Смоуха и други, които са в челните места на класирането в Египет Висшата лига.

Тук нашата прогноза за този мач е 1х двоен шанс, като ще заложим на два знака от възможни 3, при коефициентът 1.50 в букмейкъра Палмс Бет.