Футболни прогнози за 22 ноември 2018

Ще ви представим няколко мача мачовете за четвъртък 22 ноември 2018 година. Тиража не е много богат в момента, но все пак има какво да се играе за днес.

Нека започнем с един мач от Швеция мача е:

Ескилстуна – Бромапойкарна

Отваряме статистиката виждаме отбора на eEskilstuna, който се намира в сравнително добра спортна форма. Тя е 58% отбора на Екелстуна и 33% за Бромапойкарна. Статистиката между тези два отбора е 4 победи за Ескилстуна и 5 победи за Бромапойкарна в мачоете между тези два футболни клуба. Любопитното Тук е че Ескилстуна от последните си 6 мача има 5 равенства и една Победа. Бромапойкарна няма равенства от последните си 6 мача,  а редува победи и загуби като повече от последните мачове са загуби. Виждаме, че определено голове има и отборите вкарват и допускат попадения, но не толкова много, като за отбор от Швеция. Все пак тук залагаме на прогнозата над 2,5 гола в мача, като коефициента наистина е доста висок. В уинбет е 2.45 а над 2.5 гола в тази среща.

Насочваме се отново към днешните мачове и виждаме играят се и мачове в Испания. Два мача има, като единия е:

Атлетико Мадрид – Райо Валекано жени

Мача е днес от 21 45 часа. Атлетико Мадрид последните си 6 мача има победи и загуби. Статистиката от последните мачове на отбора на Райо Валекано казва същото. Редуват се победи и загуби, но в мачовете между тях Атлетико Мадрид доминира с победите. Коефициента за единица е много нисък, като ние тук ще погледнем и какъв е за голове. Наистина много резултатни мачове от страна и на двата отбора.  В мачове на Атлетико Мадрид последно време виждаме резултати 4:0, 6:0,6:1, а също и Райо Валекано е резултатен отбор. За над 2.5 гола, коефициента е 1.14, което е ниско, но в предвид резултатите, букмейкърите са преценили, че и в този мач ще има много голове. Тук смятаме да заложим на позиция нечетен брой голове, на коефициент 1.75 в букмейкъра Уинбет.  Прогноза нечетен брой голове – 1.75

Ще видими още една среща за днес тя е от Франция трета дивизия мача е между:

Булон – Роде Авейрон

Тук домакините са в сравнително добра форма, гостите също не има отстъпват. Два мача изиграни до момента. Една Победа за отбора на Булон, един равен ни показва таблицата в статистиката.

Булон като домакин е4-2-0, така че се представят добре у дома, а също така може да кажем за отбора на Булон, че не са го били последните 19 домакинства, което наистина един голям успех за тях. Роде Авейрон няма загуба в последните си 5 мача като гост. Нашата футобла прогноза за мача – залагаме за отбора на Булон коефициентът 2.05 в букмейкъра Winbet.