Футболна прогноза за Понеделник

Футболна прогноза за Понеделник – Белгия Лига резерви 1А
белгиа-а-1
Ще разгледаме един мач от белгийската лига 1а, като това е мача Зулте Варегем с Юпен. Нека да погледнем по-подробно този мач и видим кой къде се намира в класирането. Зулте варегем се намират на 15-то място във временното класиране на Белгия – Резерви. Юпен се намират на шесто място.
Интересна статистика, като можем да кажем, че Зулте варегем има 70% над на оувъра или над 2,5 гола в последните си 10 мача, т.е от 10 мача 7 с над 2,5 гола. Юпен от девет мача има седем мача над 2,5 гола или над 77% над 2,5 гола. Тук коефициентът е нисък за над 2,5 гола, впредвид статистиката между двата отбора. Ние сме си избрали друга прогноза за този мач. Золте варегем беше един от класните отбори преди няколко сезона, като вземаше сравнително челни места в класирането или са в средата на таблицата.
В момента отбора не се представя много добре, но отбора на юпен също не можем да кажем пък, че е кой знае колко силен в момента. Като вземем в предвид мачовете и леко предимство в резултатите за отбора на Зулте варегем, приемаме и малко или много предимството в къщи,то тука ще играем с два знака от възможни три.  Залагаме на прогноза 1x двоен шанс. Нека погледнем коефициентите за 1 x 2 за единица 3.20, за x 3.90 и за двойка 1. 8, като нашта прогноза е на 1x двоен шанс. Коефициентът 1.80 в реномирания и лицензиран букмейкър Winbet. Можете да си направите нова сметка от тук като при първа регистрация ще получите и бонус до 200 лв. Може да се запознаете с условията и правилата за превъртане на бонуса и неговото теглене в сайта на компанията. Успех