Прогноза за Лига на нациите

За днес Ще разгледаме един мач от Лига на нациите. Груповата фаза вече е в своя финален етап, като само първия отбор ще продължи напред в квалификациите. От турнира Лига на нациите само четири отбора ще имат право за участие на Евро 2020, а в групите само първия отбор се класира напред. Следват плейофи, като там отново ще има групи и само първите четири отбора ще има право на Гарантирано участие в Евро 2020. Другите отбори вече ще трябва да играят Евроквалификации, а общият брой на отборите за Европейското първенство през 2020 година е 24 национални футболни отбора.

Швеция – Русия – Лига на нациите

Днес ще разгледаме мача между Швеция и Русия. Този мач от група Б на Европейската лига на нациите. Русия на първо място със 7 точки. а Швеция е на второ място с 4 точки. С три точки е отбора на Турция. Това е на последния кръг в тази група на Лига на нациите, като тука Русия ще опита да запази първото си място в тази група. Според нас един хикс бе гарантирал първо място в група Б на отбора на Русия. 

Нека погледнем статистиката 5 изиграни мача между Швеция и Русия. Една Победа за Швеция, две победи за Русия и две равенства до момента. Отбора на Русия е в по-добра спортна форма в момента. Руския национален отбор се представи много добре на световното първенство през тази година и залсужено достигна Четвъртфинал на Мондиала 2018 година. 

Нашата прогноза за тази футболна среща е 2х двоен шанс на коефициент 1.80 в Палмсбет. Коефициента е добър, а и правим залог на два знака от възможни три. Компанията предлага до 1000 лева бонус за Спорт и казино, като бонуса е разделен на няколко части. Можете да се информирате и да кандидатствате в букмейкъра за спортни залози Палмсбет България.