Прогнози за 26 ноември 2018

За днес имаме един мач от италианската серия А. Предполагаме, че  мача ще е любопитен за повечето фенове на футбола.

Каляри – Торино – Серия А на Италия

Нека погледнем каква е статистиката между тези два отбора и моментната форма. Отбора на Каляри с 50% спортна форма, а отборът на Торино с 67%, като леко предимство тук е за гостите от Торино.

Мачовете между тези два отбора от 93-та година досега  са общо 30 футболни срещи. Футболната Статистика показва 8 Победи за отбора на Калиари  и 14 победи за отбора на Торино. В останалите осем срещи резултатите са били равни.

Като представяне на домакините в този двубой, в последните шест мача виждаме равенства, победи, загуби на отбора на Каляри. Те в момента не са във върховата форма и отбора не е побеждавал в последните си четири мача отбора на Торино. В същото време Торино се представя сравнително добре. Гостите в тази среща има три победи от последните си 6 мача и само една загуба, а също така и два равни мача.

Определено можем да кажем че Торино играе успешно срещу отбора на Каляри. Нека видим и кой къде се намира в генералното класиране Торино е на 11-о място, а Каляри е 14-ти. За хората, които предпочитат да играят на голове и да залагат на голове, можем да кажем че всички последни 6 мача на Клариса са завършвали над 1.5 гола. В три от тях с над 2,5 гола. Наистина Каляри играе на резултатен футбол и бележат, в също време и допуска на голове. Отборът на Торино също не им отстъпва. Виждаме от последните шест мача четири мача на 2,5 гола. Така че, тук също така може да се заложи и на позиция на 2,5 гола, но ние избираме в тази среща прогноза за 2-ка или поебда за госта. Победа за Торино на коефициент около 2.50 за редовното време на мача.