Безплатни футболни прогнози

shampionska-liga

За днес ще ви дадем няколко мача от Шампионска лига – безплатни прогнози за футбол. Започваме с мача:

Галатасарай – Порто

Мача е днес от 19:55 часа българско време и ще се играе на стадиона на Галатасарай. Домакините по-принцип се представят силно у дома, но Порто в момента са в серия от 11 поредни мача. Галатасарай пък не са губили у дома от 13 срещи, така, че наистина много непредсказуме мач от гледна точка на резултата, но в предвид добрата форма и на двата тима, смятаме да заложим на прогноза гол/гол в този мач.

Прогноза гол/гол – коефициент – 1.65 /среден коефициент/ в зависимост от букмейкъра

Шалке – Локомотив Москва

Шалке са втори в Шампионска Лига 18/19, Група D, като има 8 точки, а Локо Москва са 4-ти с 3 точки до момента. Шалке не се представя в най-добрата си форма в последните мачове, а и Локо Москва не е особенно концентриран в последните си срещи, като можем да кажем, че и двата отбора правят мачове над 2.5 гола. Тук правим прогноза за голове в този мач, като ще заложим на над 2,5 гола.

Прогноза – над 2.5 гола в мача. Среден коефициент – 1.95 в зависимост от букмейкърската къща. 

Цървена Звезда – П.С.Ж.

Този мач е от значение и за двата отбора. ПСЖ. ПСЖ се борят а първото място в тази трудна група, а в същото време Цървена Звезда има 4 точки до момента и все още имат шансове и за класиране напред. Цървена везда няма загуба в последните си 32 домакинства. Тук срещу един от топ отборите в света, ще заложим на прогноза Цървена звезда – 1-ца, като играем на Азиатски хендикап с 2 гола предимство за сърбите.

Прогноза – Цървена звезда (+2,5) – 170 среде ноеофициент. В случая дори и при резултат 0:2, прогнозата ние печеливша или при резултат 2 гола разлика за ПСЖ. Сърбите смятаме, че ще се представят на ниво на собсвения си стадион и пред собствена публика.