Футболни прогнози за Франция

Днес ще ви представим няколко прогнози от първенството на Лига 1 във Франция. Започваме със следната футболна прогноза за Франция Лига 1:

Анже – Бордо

За Анже 3 победи от изиграните до момента 13 мача между тези два отбора и 5 победи за Бордо. Формата в момента на Бордо е по-силна и се намират в класирането на 10 място. Анже са 14-ти в класирането, като имат у дома статистика 2/3/3, а Бордо, като гост 1/3/3.

В предвид по-добрата форма в момента и успехите на Бордо в миналото, тук можем да кажем, че според нас мача е х2, но ще заложим направо на 2-ка с коефициент в мача 3.20. Тези от вас, които сикат да играят с два знака за този мач, то могат да предпочетат двойния шанс х2 на коефициент 1.50.

Продължаваме с Франция лига 1 по Футбол и с мача:

Рен – Дижон

Нашите спомени са, че Рен се представя в годините успешно у дома и независимо от формата, сме забелязвали силни мачове на собствения си стадион, така, че тук според нас Рен има предимство в тази среща. Три победи за рен, два равни и две загуби до момента между тези два отбора през годините. Рен е на 13-то място в класирането, а Дижон са 16-ти. Прогноза – 1 на коефициент 1.55 в Уинбет.

Отиваме на следващата прогноза по футбол, отново Франция Лига 1:

Ним – Нант

Мач, в който отбора на Ним приема у дома Нант, като ни впечатлява статистиката в момента. Много добра форма, от последните си мачове с футболна статистика 5 победи от последните 6 мача. Нант също са в добра форма и тук нашата прогноза за мача е гол/гол с коефициент 1.72 в Палмсбет букмейкърската къща.