Футболни прогнози за Събота и Неделя 8-9 Декември 2018

Днес ще ви запознаем с футболните прогнози за Уикенда или за Събота и Неделя. Започваме с любимата на много познавачи на мачове Англия.

Висша лига на Англия

Борнемут – Ливърпул

Ливърпул са втори в класирането. Борнемут са на 7 място. След като разгледахме моментната форма на отборите, Ливърпул се с 80% форма, Борнемут с 20% спорта форма. Можем да прогнозираме за този мач двойка на коефициент 1.60 в Ефбет.

Ливърпул има четири победи от последните си 5 мача. Борнемут има 4 загуби от последните си 5 мача. Ливърпул се устремил тази година към титлата и смятаме че има всички шансове за това.  Прогноза двойка на коефициент 1.60 в Ефбет.

Следващият мач който ще ви представим, Това е мача между :

Манчестър Юнайтед – Фулъм

Манчестър Юнайтед и Фулъм играят от 17 часа българско време в Събота. Според статистиката на този футболен мач Манчестър Юнайтед са с 58% форма, а Фулъм с 25% форма.

Виждаме от последните шест мача на Манчестър победи, равни и загуби. Фулъм не е в най-добрата си форма и от последните шест мача има повече загуби.  Все пак Манчестър са у дома. Прогноза единица на коефициент 1.40в Winbet.

Отиваме в Неделя , Италианското първенство Висша лига

Ливорно – Фоджа

Серия Б. Домакините по принцип се представят добре в серия Б и често сме свиканли да ги виждаме в топ отборите в тази лига. Тук в предвис, че Ливорно често поднася изненади, срещу не толкова силни отбори, смятаме да заложим на прогнозиа:

Гол/гол – Палмсбет – 1.60 коефициент. 

Успех