Как да залагаме?

Всеки, който ползва онлайн платформите за залози, се пита как да залагаме и как да спечелим? Каква система да използваме и какъв да бъде залога?

Отговора на този въпрос не е еднозначен. Може да залагате на различни позиции в дадена спортна среща. Нашия съвет е да изберете такава позиция, която ви е позната и преди това сте прегледали статистиката. Какво имаме в предвид:

Има играчи, които следят головете в мача, интересна им е тази позиция и са следили статистиката на голове дълго време. Тогава би следвало да се ориентирате на голове, тъй като това ви е най-познатия материал. Други са свикнали да залагат на 1х2 и за тях голове, корнери и картони примерно не са интересни. Те са се ориентирали към залог на краен изход и дори не проявяват интерес към първо и второ полувреме.

Следователно там имат повече опит и по-големи шансове. Няма напълно сигурна формула или система, която да ви гарантира печалба.

Принципа е там където имате повече познания да се ориентирате към тази опция на залог. Подобно е и с бизнеса. Хора, които опит в дадена област, при стартиране на бизнес по-често успяват, от хора, които тепърва започват да се учат и се втурват към бизнес, който не им е познат добре.

е и с бизнеса. Хора, които имат опит в дадена област, при стартиране на бизнес по-често успяват, от хора, които тепърва започват да се учат и се втурват към бизнес, който не им е познат добре.

В момента, онлайн пазара за залози има множество опции включително и за игра на живо. Предлагат се залози на полувремена, азиатски хендикапи, корнери, картони, та дори и голмайстори и гол до минута. Какво ще изберете преценявате вие, но нашия съвет е да залагате на позиции, които са ви познати и където имате най-голям опит.

Ето и нашите предложения за месеца, двете компании са лицензирани в България и предлагат онлайн залози. Двете предлагат бонуси.

palms-new
sport-200-winbet-bookmaker