Изипей – предпочитан метод за депозит и теглене

Изипей е компания, която се занимава основно с парични разплащания. Изипей има множество офиси в цяла България, като в почти всеки супермаркет Billa има офис на EasyPay. Хората бързо и лесно могат да платят своите сметки или други услуги, да изпратят пари, да получат пари и още много други услуги. Изипей бързо развива своята дейност, като в момента се счита че над 500 хиляди души използват услугите на EasyPay. Компанията е лицензирана от БНБ и КРС за България.

izipei-razplashtatelni-metodi

Потребителите споделят, че е много удобно и когато посетят офис на EasyPay да платят всички сметки наведнъж чрез тази платежна система, като голям плюс е че затова не се изисква допълнително заплащане като такси и комисионни когато се заплащат битови сметки например. Освен за плащането на сметки, услуги и за изпращането на пари между физически и юридически лица, то EasyPay може да се използва и за депозиране и теглене на парични средства от букмейкърските къщи.

Част от букмейкърските къщи използват вече системата EasyPay за разплащане, като това са за момента Уинбет, Палмс Бет, Ефбет и Национална лотария. Системата е много удобна за депозиране, а също така и за теглене от онлайн букмейкърските къщи.

Как да депозираме и теглим с Изипей?

Нека разгледаме един пример с букмейкърската къща Winbet. Когато искате да вкарате пари във вашата сметка, просто отивате на депозит, избирате метод ( в случая (Easypay), кликате на бутона EasyPay след което пишете сумата която искате да депозирате. Минималната сума на букмейкъра Winbet е 10 български лева. Натискате бутона за генериране на код и на екрана ви се изписва код, който трябва да се запишете. С този код и документ за самоличност отивате на каса на Изипей и правите депозит. След, като служителя е обработил заявката и сте получили разписка, то до броени секунди парите са във вашата лична сметка за игра.

Може да се ориентирате за офиси на Изипей във вашия град от сайта на компанията, а за информация ще ви кажем, че в почти всяка Billa има офис на EasyPay.

Това е наистина удобното и лесното, като все повече и повече клиенти използват тази услуга на EasyPay за депозити и тегления при онлайн букмейкърите.

При тегленето на пари процедурата е подобна, като можем да кажем че там се изисква малко повече време, което е нужно на букмейкъра да обработи тегленето.

След като направите заявка за теглене, то трябва да изчакате определен период от време след което от компанията ще ви информира чрез SMS или писмо на електронната поща че обработката е приключила и ако всичко е нормално то може да получите сумата си с документ за самоличност в офис на EasyPay. Тук даваме просто пример като в зависимост от онлайн букмейкъра, самата процедурата може да бъде малко по-различна, но общо взето това е принципът по който се работи когато става дума за депозит и теглене на суми чрез EasyPay свързани с онлайн букмейкърските къщи.

Букмейкърите, които са лицензирани в България и работят с Easypay:

Winbet                                        

Efbet

Palmsbet

Национална лотария