Къде може да следим спортни срещи на живо?

В ерата на интернет технологиите, вече имаме възможност за следене на спортни срещи на живо. Това може да стане от сайтовете в интернет, а също така и от приложенията за Андроид и иОС системи на нашия смартфон или таблет.

Сайтовете за следене на мачове, предлагат все повече новости и улеснения за потребителите, като:

  • звуково известяване при вкаран гол
  • възможност за избор на мачове или други спортни срещи, като можем да ги добавяме и премахваме от секция Favourite
  • подробна статистика на мачовете на живо, като брой корнери, картони, голмайстори и други опции
  • възможност за избор на лига или турнир

Това са само част от възможностите на по-големите сайтове за следене на мачове на живо. Хубавото е, че са активни 24 часа в денонощието и по всяко време можете да бъдете информиран за развитието на даден двубой или множесто спортни срещи. Можете да следите основно футбол, баскетбол, волейбол, хокей, тенис и други. В повечето сайтове лайвскоре основно се залага на футболните срещи.

флашскор-резултати на живо

Мачове на живо и резултати на мобилен телефон и таблет

В последно време с навлизането на смартфоните и мобилните устройства има и все повече приложения за следене на мачове на живо. Дали ще използвате мобилната версия на даден сайт или приложението е въпрос на избор, като повечето от тях ви дават възможност да следите мачовете, дори и при режим „в готовност“, като при вкарване на гол, телефона ви ивестява с звуков сигнал.

При нашия тест с приложението на флашскор, точно това ни хареса, че имаме избор да добавяме футболни срещи в секция „‘Любими, след което при гол, телефона ни известява. Защо е полезна тази опция?

Да приемем, че се занимавате с нещо и нямате възможност постоянно да следите екрана. То тогава добавяте мачове на живо в Любими. Това става с няколко клика, след което при гол телефона ви изнформира и това става секунди след гола. Така при игра на няколко мача в права колонка или система, можете да си ги добавите и да ги следите, като особенно полезно е при игра на голове. свирне ли телефона, без да гледате екрана, ще знаете, че има гол в мача. Игралите сте мача примерно над 2.5 гола. Добавяте вашия мач да се следи и оставяте телефона. Мача е 1:1, при звуков сигнал вероятността за гол е голяма. Другата възможност е край на мача, където също сайта ви известява.

Повечето сайтове за следене на мачове имат функция, като тази или подобна.

Кои са известните и надеждни сайтове за мачове на живо?

Можем да дадем няколко сайта, които сме изпробвали и се справят добре. Това са:

futbol24.com/live

flashscore.com

livescore.com

flashscore.bg

livescore.eurofootball.bg

В сайта на Еврофутбол също имате опция за следене на мачове на живо, а също така и секция с резултати за отминали срещи.

За почитателите на мобилните приложения, можем да дадем няколко app, които да изтеглите от Google магазина. По-известните са: futbol24, flashcore, livescore, scores, all football go и други.