Обръщалки прогнози за Събота

За Събота ще вие им предложим няколко прогнози на първо полувреме краен резултат.

Това са едни от най-желаните прогнози тъй като коефициентите са едни от най-високите заедно с прогнозите за точен резултат. Въпреки, че наистина е доста трудно да се познаят подобни знаци и трябва голям късмет за да се хванат една или няколко обръщачки, то ние ще се опитаме да познаем една или повече. Дали ще се получи предстои да разберем след края на тиража.

Трябва и голяма доза късмет и въпреки всичко, въпреки трудността, коефициентите наистина са много високи. При положение, че се спрете на някаква система в пълно комбиниране примерно две от пет, две от шест, две от седем, дори две от десет също е добра система, която е 45 колонки, то шансовете се увеличават за два познати знака. Ако заложите дори и минимален залог на колонка в системата в зависимост от букмейкърската къща, с която с която работите то наистина печалбите са доста високи. Това важи особено при хванати няколко мача на обръщачки.

Повечето фенове на спортните залози играят системи, тъй като трудно биха хванали един мач сингъл или колонка няколко мача на пълно обръщане 1/2, 2/1,1/х,2/х, където са и най-високите коефициенти. По принцип средно коефициентите за 1/х, 2х са 10.00-18.00 а за 1/2, 2/1 са 25.00-30.00, но всичко зависи и от двата отбра, които ще играят и коефициента за 1х2 в мача.

Най-големите коефициенти са на 1/2 и 2/1, а 1 и 2 към X са по-малки. Най-ниски са при 1/1 и 2/2, но все пак зависи и коефициента за краен резултат на мача и оттам се определя и коефициента за обръщачка.

Обръщачки прогнои за Събота 19.01.2019

Чарлтън – Акрингтън – 1/х коефициент 15.00

Йовил Таун – Нотс Каунти – 2/х – 15.50

Харогейт – Хартлипул – 1/х – 17.00

Коефициентите са от букмейкъра Ефбет. Можете да си направите регистрация и да играете онлайн, като новите клиенти получават бонус от 100 лева при депозирани 100 лева. Бонуса е до 100 лева, а минималния депозит е 10 лева. При депозит от 10 лева, ще получите 10 лева бонус.