Прогнози за Фа Трофи и Конференция

Ще ви дадем няколко прогнози от тиража за вторник, като основно ще заложим на знаците 1 х 2 за краен резултат.  Във вторник се играят два мача от 21,45 часа от Конференция премиер Англия или така наречената Конференция в Англия. Мачовете са:

Бромли ФК – Рексъм ФК

Гейтсхед – Солихъл Муурс

Започваме с Бромли срещу Рексъм. Нека погледнем статистиката за този мач. Две победи за Бромли и три победи за Рексъм в техните срещи един срещу друг. Най-голямата победа 3:1 за Бромли, а най-голямата победа на Рексъм 2:0 в мачовете между тях.

Интересно е че:

  • Бромли не е губил срещу Рексъм в последните си три мача помежду им
  • Бромли са в серия от три мача без загуба и без равен
  • Бромли са в серия от четири домакински победи

Тук залагаме на знак 1x двоен шанс, като все пак Рексъм е по-класният отбор, но от статистиката през годините смятаме че Бромли ще съумее да измъкне точка, а защо не и да победи.

Насочваме се към втория мач от Англия конференция. Това е Гейтсхед срещу Солхул Муурс. Нека погледнем статистиката: две победи на Гейтсхед срещу Солихъл Муурс и една победа на Солихъл Муурс срещу Гейтсхед. Не особено добра форма и на двата отбора в момента.

  • като домакин Гейтсхед не е губил от Солихъл муурс в последните 3 мача
  • през миналия сезон виждаме равенство 2 на 2, а също и 1 на 1.

Нашата прогноза е 1х двоен шанс на коефициент 1.40 в Уинбет

Ще ви предложим един мач от Football League Trophy, който ще се играе на осми януари 2019 година.

Рочдейл ФК срещу Манчестър сити до 21 години.

Рочдейл се намират на на първо място в група В, а Манчестър сити на второ място в група D. Като домакин Рочдейл се представя сравнително добре. Няма мачове между тях през годините, поне статистиката не показва такива. Виждаме че е сравнително добре се представят Рочдейл у дома, а Манчестър Сити до 21 години не са особено убедителни в някой от мачовете си като гости, така че тук леко рискуваме, но залагаме за единица, макар че тези от вас които търсят по-голяма сигурност могат да заложат и на 1х двое шанс на 1.45 коефициент