7dniprognozi.com футболни прогнози ревю

Днес ще ви запознаем с един сайт, който е основно за прогнози на футболни срещи. Отделно от това, сайта предлага множество полезна информация за букмейкърските къщи, бонуси и промоции.

Сайта е основан през 2007 година, като почитателите на футболните прогнози предполагаме ще останат доволни от редовния ъпдейт на прогнозите и анализа , който се предлага.

Какви прогнози се предлагат в сайта?

В секция прогнози от падащото меню на 7dniprognozi.com можем да изберем различни видове прогнози:

  • Стат прогнози – това са така наречените математически прогнози, които са основани на статистиката. В повечето случаи те дават % изражение на прогнозата и предимство на един или друг отбор или равенство.
  • Еврофутбол прогнози – тези прогнози са от тиража на офлайн букмейкъра Еврофутбол, който има над 300 букмейкърски пункта в България. Почитателите на този букмейкър, могат да намерят акуратни прогнози в тази секция и да сравнят своите виждания с тези на сайта.
  • Права колонка – това са прогнози в права колонка, където няколко мача се прогнозират и общия коефициентите в повечето случаи е достатъчно висок. Тук при хваната права колонка, можете да разчитате на хубава печалба, но все пак зависи и с какъв залог ще играете. Например за Неделя, екипа на сайта е дал 3 мача комбо прогноза, където коефициентите са около 1.80 и мачовете са на прогноза за голове.
  • Футболни прогнози – тук можете да прочете полезна и интересна статия за прогнозирането и анализа на мачовете.
  • Обосновани прогнози – това са тип прогнози, където се прави статистически анализ, обосновава се прогнозата и се запознава читателя с дадения мач.

До тук ви запознахме основно с прогнозите на мачовете от сайта, но има още доста материали, които са полезни и предполагам ще представляват интерес за вас.

7 дни прогнози ревю на сайта

Кои са топ залозите и къде да гледаме футбол?

Секция Топ залози ни дава информация за последните 5 залога, където са най-играни за деня или за дадения тираж. Тук това е много полезно, защото можете да се ориентирате, къде се залагат по-големи суми, на кои отбори и като цяло, кои са предпочитаните срещи за игра.

В секция Букмейкъри можете да прочетете за последните бонуси от компаниите, условията и правилата за откриване на сметка и други съвети от екипа на 7dniprognozi.com

В секцията Гледай футбол на живо, можете да намерите вашия любим мач и да разберете, по кой спортен канал ще бъде излъчен или да го следите чрез livestream в любимия си онлайн букмейкър, ако се предлага. Не на последно място по-интерес е и секцията Ръководство, където има интересни материали, за това Как да печелим от залози, Как се залага на голове, Азиатски хендикап, Печалби от прогнози други.