Бонус презареждане & 30% за Висшата лига

В този материал ще разгледаме две интересни и актуално в момента промоции:

Бонус презареждане Спорт

Бонус презареждане се предлага за всички играчи, които играят с реални парични средства и които депозират в своята сметка. За да се възползвате от този вид бонус трябва да напишете
SR100 в полето „бонус код“, като този код ще ви помогне да участвате в тази промоция.

Какво ще получите от този бонус презареждане за спорт? Ще получите 25% от вашия депозит, като максималната стойност е от 100 лв при депозиране на средства. Примерно решавате да направите депозит от 100 лв пишете 100 лева в депозит на сума и в полето бонус код SR100 след което натискате депозит и вече ще имате в игралната си сметка 125 лв. За да получите максималната сума на този бонус презареждане трябва да депозирате 400 лв след което ще имате 100лв бонус или общо 500 лева в сметакта за игра.

Тази бонус промоция е интересно че се предлага веднъж на всеки седем дни за всички играчи в секция спорт. Така че може да се възползвате от тази промоция, ако така и така ще е депозирате средства Защо да не използвате бонус презареждане спорт? За да изтеглите бонуса, моля запознайте се с условията и правилата на тази промоция. Срокът на промоцията изтича на 31 декември 2019 година.

Участвай в промоцията

За мачовете от Висшата лига на Англия 30% повече на нетната печалба

Още една интересна промоция за залози в секция спорт. Тя се казва „до 30% бонус специално за висшата лига в Англия“. Това е едн от най-интересните най-гледаните първенства по футбол и е едно от най залаганите, особенна що се касае в Събота. Още преди обед хората започват малко по-малко да разглеждате тиража, да коментират и да анализират мачовете които ще играят в Англия, като сме забелязали, че голяма част от играчите се насочват именно към това първенство. В English Premier League са топ отборите в Англия и именно на това първенство е бонуса до 30% Висша лига.

Тази промоция Ви дава право да получите до 30% върху на нетната ви печалба от залозите специално във Висша лига. Имайте предвид, че е промоцията изтича на 31 март 2019 година, така че може да побързате и да изпробвате късмета си във Висшата английска лига 2019 година. Процентите се изчисляват по следния начин: Вид залог и Бонус 3-кратен залог 5%, 4-кратен залог 10%, 5-кратен залог 15%, 6-кратен залог 20%, 7-кратен залог 25% и 8-кратен залог 30% специалн за Висша лига Англия.

Според вида залог най-голям бонус (30%) ви носи осемкратния залог или осем мача в права колонка или може да играете и система примерно, така че пак участвате в тази промоция, но спазвайте условията на бонуса. Също така и при осем мача и един отложен мач то ви се начисляват познати седем мача ще получите 25% повече в печалбата във вашия фиш. Може да се възползвате от тази промоция до 30% от нетната печалба във Висшата Английска лига.

Участвай в промоцията