Фулъм и Манчестър Юнайтед в мач важен и за двата отбора

Манчестър Юнайтед, начело с Олег Гунар Солскяр, показва, че отбора може да се бори за по-висока позиция в класирането. Треньорa, след идването си и след съветите на сър Алекс Фергюсън, значително подобри играта на Ман Ю. и вече отбора се изкачи с позиция нагоре в таблицата на Премиършип за сезон 2018/2019.

Манчестър Ю. е вече 5-ти, като ще направи всичко да се изкачи поне до 4-та позиция и да играе за Шамп.лигата другия сезон, в директно класиране.

Фулъм са на другата позиция в таблицата с временното класиране на футболните клубове в Премиър лийг. Отбора се бори за оцеляване, но изостава с 5 точки от Кардиф, който е на чертата и с 7 от Бърнли, който в момента е над чертата на класирането за оставане във ENG Premier league.

Определено важен мач и за Фулъм и за Ман Ютд., като всеки отбор гони различни цели, но всеки от тях ще опита да вземе ценни точки. Тук борбата ще е за 3 точки и от двата отбора, като това е нашия анализ за мача. Впредвид това, смятаме, че Манчестър Юнайтед ще форсира с бързо нападение и е възможно да отблележи още 1-вото полувреме. След, като видяхме последните мачове на Манчестър Юн., то те по-принцип, ако побеждават, го правят още през първото полувреме. Т.е мачовете с краен резултат за тях, в голям брой случай са и още от първото полувреме. Можем да дадем за пример:

Манчестър Юнайтед – Лестър – 1:0 / 1:0

Бърнлей – Манчетър Юнайтед 0:2 / 0:2

Уотфорд – Манчестър Юнайтед 0:2 /1:2

Прогноза за този мач: 2-ка първо полувреме познат

Ето и по-интересните коефициенти от лицензираните къщи за България, ЕС

 

Палмсбет – 2.13 (регистрация+ бонус спорт)

Уинбет – 2.10 (регистрация+бонус за нов клиент)

Betfair – 2.00 (регистраци + бонус 10 х 10 евро или лева)

Efbet – 2.17 (регистрация + до 100 лева бонус)

 

бетфеър увеличени коефициенти