Футболни прогнози за деня – Вторник

За Вторник 19 Февруари сме подготвили няколко интересни мача според нас. Прогнозите за мачовете ще бъдат на краен изход 1х2.

Започваме

Шампионска лига

Ливърпул – Байерн Мюнхен

Интересен мач според нас. Два отбора, които са носители на КЕШ и всеки от тях дълги години не само, че участва в най-комерсиалния и реномиран турнир, но и почти всеки сезон е на полуфинал или финал. Това важи, както за Ливърпул, който преди години бе редовен финалист и полу-финалист, то и за Байерн, който не са за подценяване и играят много стабилно.

Ливърпул нямат загуба в последните си 5 мача и в последните 12 домакинства. В същото време Байерн има една загуба от последните си 5 мача. Труден мач за прогнозиране, но все пак леко предимство за Ливърпул, които през 2017 година спечелиха срещу Байерн М. с 3:0

Прогноза – 1 коефициент 2.00

Лион – Барселона

Въпреки, че Лион се представят добре във Франция, все още нямат достатъчния опит в Шампионската лига и по-точно с такива отбори, като Барса. Тук смятаме, че Барселона ще успее да вземе победата, макар и трудно. От полседните 4 мача между тях Барселона има 2 победа, а два мача са завършвали наравно. Мача за нас с по-голяма вероятност за Барселона.

Прогноза – 2 – коеф. 1.75 Уинбет