Прогнози Англия за Събота и Неделя


За Събота и Неделя ще дадем няколко футболни прогнози. Прогнозите ще бъдат от Англия Висша лига и Чемпиъншип.

Ще започнем в Събота с мачовете от Англия от 17 часа българско време, а имаме и един мач от 19:30 часа.

Англия Чемпиъншип Лийдс – Норич

Един интересен мач виждаме в Събота – Лийдс Юнайтед срещу Норич Сити. Първия в класирането този сезон се представят много добре, но въпреки това правят малки грешки, които им коства точки и тук този мач е много важен за Лийдс, с което не само запазват първото си място, но и дърпат в разликата пред втория Норич. След много много години чакане да влязат във Висшата лига на Англия сега имат голям шанс за това, но без отпускане, в противен случай не е сигурно. Норич правят много хиксове като гости а в класирането са втори на 3 точки зад Лийдс. Те също се борят за първото място, определено интересен мач първия срещу втория в борба не само за влизане във Висшата лига, но и за вдигане на Купата в Чемпиъншип. 

Прогноза – победа за Лийдс – 2.10

Чемпиъншип – Брентфорд – Блякбърн

Брентфорд срещу Блекбърн в един полагаме интересен мач от Чемпиъншип. Брентфорд са 18-ти в класирането и се борят за спасяване тази година. Блякбърн са в средата на таблицата в Чемпиъншип. Двата отбора бележат и допускат голове и определено можем да заложим на голове. Голмайстора на Бренфорд Нийл Моле има 16 отбелязани гола. Голмайтора на Блякбърн Дак има 10 гола . Един оспорван двубой, в който ще направим прогноза гол гол

Брентфорд- Блякбърн – гол/гол – 1.75

Мачове от англия в Неделя

Лестър – Манчестър Юнайтед

Мачовете в Неделя в Англия са представени от 2 мача, Лестър – Ман Ютд. и Манчестър Сити – Арсенал. Ще изберем за прогноза Лестър – Манчестър Юнайтед.Манчестър Ю. са добра форма, даже много добра 92% спортна форма на отбора, според статистическите данни. Повечето победи са за червените 18 срещу 2 за Лестър. Тук ще заложим на двойка в тази среща.

Лестър – Манчестър Юнайтед – 2 – 2.00