Футболни прогнози за Петък 22 Март 2019

Днес ще изберем няколко прогнози за мачовете за деня, като основно ще заложим на Евроквалификациите.

  • Англия – Чехия – 1 – коефициент 1.30
  • Люклсембург – Литва – над 2.5 гола – 2.45
  • Албания – Турция – гол гол – 1.80

В мача Англия – Чехия, очакваме англичаните да вземат 3-те точки у дома. На своя стадон, Англия по принцип играе добре, а и отбора има доста топ играчи, на които да рачита да вкарват голове. Чехия не е за подценяване, но след годините в които милан Барош, Павел Недвед, Ян Колер и други играха, някак отбора не може още да намери верния ритъм. Англия е фаворит в мача, но все пак очакваме трудно победа, така че знак 1-ца. Според нас разликата ще е един гол.

Люксембург – Литва

След няколкото успеха на отбора на Люксембург, виждаме и вече други коефициенти от букмейкърите. в момента в Уинбет се предлага по-висок коефицинет за Литва в този мач. За нас мача може да се пробва на х2 двоен шанс. Все пак Литва има повече опит в Европейските турнири.

Прогноза – х2 на коеф 1.55

Албания – Турция

Албанците показват добри мачове напоследък и трудно им се отбелязва гол. Двата отбора си разменят победи, а виждаме в статистиката и една равна среща. Албания победи наскоро Уелс в приятелска среща. Тук няма да играем на знак, а ще заложим на прогноза – гол/гол. Коефициент в Уинбет букмейкър – 2.15

гол гол уинбет