Футболни прогнози за 23 Март Събота

Прогнози за футболните мачове в Събота 23 Март 2019

Започваме с няколко мача от Евро клваификациите.

В Събота, след като прегледахме тиража, виждаме че няма мачове в Англия Висша лига и Чемпиъншип, а също така и в а другите основни първенства в Европа. Има много малко мачовете от клубните първенства, основно от по-долните футболни дивизии, така че основно ще заложим на европейските квалификации. В моента те са хитът във футболния тираж тези дни. Игра е се основно на тях и букмейкърските къщи предлагат най-вече тези мачове. Това са първите кръгове за класиране на Евро 2020, т.е следващата година.

Има мачове освен на Евро 2020 квалификации, има и приятелски срещи, а също така и Африканска купа на нациите квалификации. Не е за изспускане и Копа Америка, където също така доста почитатели на футбола залагат и на този футболен турнир, който също е много известна в цял свят. В момента ще започнем основно с евро 2020 квалификациите, като избрахме един интересен според нас мач и това е:

Грузия – Швейцария

Започваме с мача Грузия – Швейцария който ще се играе в Събота 23 Март. Швейцария последните години се представя много добре във футбола, отбора набира все по-голяма сила и опит, което се забелязва и от класирането в големите международни турнири по футбол.

След като погледнем статистиката, виждаме че на от изиграни 2 мача последните години, Швейцария има една Победа и има един равен мач, а Грузия все още не е побеждавала Швейцария.

В същото време Грузия се намира в много добра форма. От последните си 6 мача няма загуба, а също така удома отбора се представя изключително добре..

Формата на отбора е впечатляваща 92% спортна форма, за разлика от Швейцария която е с 50% спортна форма. Въпреки всичко тук ще заложим на двойка в а този мач. Победа за отбора на Швейцария, като смятаме, че швейцарците са по класния отбор в тази среща, имат много повече опит в международните футболни турнири и изобщо европейските футболни първенства.

Можете да разгледате лицензирания букмейкър Уинбет и да залагате в него, както и да вземете до 200 лева бонус спорт – 50% бонус. Посети сайта >