Професионални футболни прогнози

Професионални футболни прогнози може да намерите в не много сайтове и групи където професионалисти работят по предвиждането на тези срещи.

Професионалните футболни прогнози ви дават повече информация за мача и все пак е друго да се доверите на експерти в областта на футболните прогнози и изобщо футболното прогнозиране.

Като цяло много клиенти и потребители искат сами да прогнозират мачовете си. Да, това не е лошо и е даже хубаво, защото всеки има различно виждане по принцип за мачовете, но както в други области в живота, рака и тук е хубаво да слушаме съветите на професионалистите. Във футболните прогнози също има професионалисти, които се занимават с това. Естествено тези прогнози са платени и е нужно да заявите членство за Да получавате футболни или баскетболни прогнози примерно за седмицата или за месеца. Като много от вас Може би се питат Добре, защо да плащаме за професионални футболни прогнози? Тук ще изтъкнем няколко предимства на това, но отбелязваме и нещо много важно наистина. Ако решите да ползвате професионални услуги и да заплащате за тях, нашият съветът да се доверите на професионалисти в тази област.

професионални прогнози за футболни мачове

Както и в други области, те са хора които отделят голяма част от своето време за анализ, за проверка на статистиката, за търсене на информация за контузени или наказани футболисти, за състава на футболните клубове. Също така и за процент възможност и на вероятността по-скоро той да завърши в една или друга насока примерно 1 х 2 или над и под гола или на азиатски хендикап и така нататък.

Предимства на професионалните футболни прогнози:

 • доверявайте се професионалист, а още по-добре екип от експерити в тази област, както е случая с Betfaq
 • не се занимавате с анализ на мача, не губите време затова, a използвате времето си за нещо друго което вие по-наложително
 • доверявате се на екип който работи за вас, тъй като така или иначе вие сте заплатили дадена сума, очаквате професионални прогнози и висок процент успеваемост. Екипа на сайта, също иска да печелите, за да сте доволни и да останете ревовен клиент. Тук и двете страни искат да печелят и да има повече познати мачове.
 • не искате да губите средства, примерно за определено време повечето мачове не излизат и искате някой друг да ви помага за това, а ето една фирма, която ще направи това за футболните прогнози.
 • Тази компания е от около 10 години на пазара и продължава да има нови и нови клиенти. Един голям плюс, според нас.
 • Можете да получите и безплатни прогнози.

Betting Tipsters за конни надбягвания, футбол, тенис, голф и други спортове

Както бяхме споменали и по-горе още веднъж искаме да ви напомним затова: Много е важно и това е съвет от нас да използвате наистина професионални прогнози от специалисти. Ако нещо не ви харесат прогнозите или % успеваемост, то може да се откажете от членството. Хубаво е да търсите прогнози от сайтове, които са се доказали във времето, а не такива които съществуват няколко месеца и след това ги няма или да кажем на някакви групи в социални мрежи или страници или профили в социални мрежи, където се искат някакви пари и нямате почти никаква сигурност.Това са платени прогнози, вие имате някаква сигурност че работите с международна фирма и това е екип от професионалисти (типстъри), които това им е работата да анализират, да прогнозира и да правят, така че да все повече и повече мачове да бъдат хванати, за да може тази услуга и този екип да продължи работата си.

Ако те предлагат само грешни прогнози или повечето им прогнози не излизат, естествено че хората няма да се доверяват на тях и клиентите ще паднат веднага. В смисъл няма да има толкова клиенти, даже изобщо няма да има и така, че както вие имате интерес да получите печеливши прогнози, така и те трябва да работят за да ви предоставят на вас прогнози, които са печеливши, прогнози които са максимално сигурни.

Естествено Тук както и те казват в самата фирма не могат да гарантират 100% сигурни прогнози, така че в тази гледна точка хората наистина са го споменали в сайта, което е правилно.

Тяхната успеваемост е около 80%, което не е никак малко така че може да се регистрирате, може да използвате тяхните безплатни футболни прогнози и и ако прецените на че услугата ви харесва може да преминете към Premium футболните прогнози или така наречените платени прогнози от тази компания. какво можем да очакваме от сайта за футболните пргнози и трейдъри?


безплатни прогнози (Вход)

професионални прогнози (Вход)

Компанията има международни награди от Betfair football trading community.

гол профит

За какви спортове се предлагат прогнози?

 • Футбол
 • Баскетбол
 • Конни спортове
 • Тенис
 • Други спортове

Кевин и Стив са разработили система, която е с цел за по-големи печалби и по-висока успеваемост. Членството е промоционално 1 лира за 1 седмица, така, че таксата е символична, като за начален триал на тяхната услуга. Желаем ви успех и повече печеливши прогнози.

7 day Goal Profits trial >>>