Руските футболни съпруги – между щастието и падението през 2019

инна виркова на плажа
инна жиркова instagram.com/innazhirkova/

Ако си мислите, че е лесно да си футболна съпруга и става дума за нещо като живот в Рая, то понякога Раят става Ад и техният живот въобще не е за завиждане.

Може би в България повече се знае за живота на половинките на западните футболисти, но със сигурност живота на руските футболни съпруги е не по-малко пикантен.

daria valitova
Дария Валитова инстаграм instagram.com/dariavalitova/

Ето последни новини за тях….Дария Валитова е съпруга на арестувания футболист Александър Кокорин,
който е много популярен в Русия, дори участва в сериала „Мутра по заместване“. Но да си футболист е едно, а бияч – съвсем друго…

Александър Кокорин към днешна дата е бивш играч на “Зенит“ и руския национален отбор, защото в края на 2018 година
заедно със своя съотборник Павел Мамаев нападат и пребиват 2-ма служители от Министерството на промишлеността и търговията на Русия. Когато съпругата на футболиста Александър Кокорин, Дария Валитова за пръв път вижда скандалното видео, тя не вярва, че съпругът й е на камерите.

Тя все още не проумява, че съпругът й може да причини вреда на друг човек. По професия неговата съпруга е певица и е известна на слушателите под творческия псевдоним Амели. Но музикална кариера е зарязана, когато става съпруга на Александър Кокорин. В същотo време пътят към връзката с него е доста трънлив, Дария не се отказва и непрекъснато публикува снимки с любимия си, дори и татуира К9, където К е първата буква на фамилията на съпруга й, а 9 е номерът в отбора му..


Като вярна футболна съпруга през всичките тези месеци тя не дава на никого интервю, но решението на съда й идва в повече. Тогава Дария Валитова, съпругата на осъдения футболист Александър Кокорин, пред руската телевизия, февруари 2019
година, дава подробности от личния си живот, които крила през всичките тези месеци.


Да, наистина е тъжно…но се очаква на 8 април 2019 г. футболистът да излезе от затвора. Какво ще стане със звездната руска двойка, може само да гадаем!

Да си футболна съпруга е като клеймо, което остава и след развода. Медиите винаги са гладни за клюки.
Бившата съпруга на футболиста Андрей Аршавин, Юлия Барановская през 2019 година, 6 години след развода им обвини футболиста в побой и изнасилване. Бракът им е цели 9 години и от него имат 3 деца. Според нея съпругът й често се прибирал у дома пиян, тормозел я и дори я изнасил в колата.

Андрей Аршавин вече е бивш руски национален футболист, прекрати
кариерата си на 37 годишна възраст през ноември 2018 година. Става дума за единствения руски футболист, който е бил с фланелката на „Арсенал“. Самата Юлия Барановская разказва подробностите за семейния им живот в книгата си.

В нея тя споделя, че е страдала от деспотизма на Аршавин, който я биел редовно. И не само това – той редовно й е изневерявал. Телевизионната водеща в книгата си откровено изповядва, че преди не е говорила за тиранията на съпруга, защото се страхувала да не съсипе кариерата си.


Със сигурност не по-лека е и съдбата на втората съпруга на 37-годишния футболист, който я зарязва. Алиса остава сама с тяхната дъщеря Есеня. Втората футболна съпруга иска развод поради многото му изневери и той е факт от януари 2019 година.
Да, със сигурност футболистите са мъже с доста слаб ангел, които обаче никога не остават без почитателки!