Футболни прогнози за Четвъртък 04 Април

Днес ще ви дадем няколко мача, които мислим, че ще излязат. Все пак знаете 100% сигурни мачове няма, така, че ще гледаме максимално да са печеливши.

palmsbet djakpot

Струмска – Слава – Септември София

Един мач за купата на България, в който Септември според нас е по-класния отбор. Струмска слава няма толкова опит в подобни турнири и тук малко или много класата си казва думата. Септември играе един добър за българските стандарти футбол, като в момента е в А група, но се бори за оставане в лигата. Струмска Слава са в Б група, като заемат 10-та позиция в класирането.

Прогноза – 2 – коефициент в Палсмбет 1.76 (можете да се регистрирате в лицензирания букмейкър Палмсбет за България)

Севиля – Алавес

Примера дивизион, Испания

Примера дивизион ще ни предложи няколко мача за днес, като ние избрахме за вас Севиля – Алавес. Севиля играе сравнително успешно у дома, като този мач е много важен и за двата тима. Севиля може да измести Алавес и да се доближи до отборите имащи право да играят в Шампионска лига другия сезон. Алавес се представят много добре, но като гости не са много убедителни. Тук очакваме победа за Севиля, макар и минимална, с един гол.

Прогноза – 1 – 1.45 Палмсбет

Сасуоло – Киево

Сасуоло все още не са сигурни в серия А и ще разчитата на всеки мач, особено на тези у дома, пред собствена публика. Киево този сезон не играха на много добро ниво и логично другия сезон ще са в по-ниска дивизия. Киево има статистика 0/6/8, като гост, като не е записал победа този сезон. Отбора е с 11 точки, като чертата на изпадащите е 28 точки, т.е явно отбора се готви за серия Б, където почти е сигурно, че ще играе от другата година. Сасуоло също играе на високо ниво, но все пак ни предлага отвреме навреме и прилични мачове, като този с Парма.

Прогноза – 1 – коефициент в Палмсбет – 1.70