Лига Европа прогнози за Четвъртък

европа лига

Наполи – Арсенал

Наполи ще опитат да наваксат изоставането от 2 гола, но това няма да е лесно срещу Арсенал, който е с 83% спортна форма и се представя много добре в Лига Европа до момента. Наполи също са стабилни особенно у дома, но трудно биха отстранили Арсенал. Все пак във футбола нищо не се знае. Прогнозата ни за този мач е х2 с два знака разписани или двоен шанс.

Краен резултат 0:1

европа лига

Валенсия – Виляреал

Интересен предполагаме испански мач. Валенсия има голям опит в Евротурнирите, а Виляреал напоследък позасили играта си. Все пак опита и класата на Валенсия си каза думата в пурвия мач 3:1, а тук предполагаме отново победа за домакина. Валенсия не е губил в 19 домакински мача. Прогноза – единица.

Краен резултат 2:0

европа лига

Айнтрахт Франкфурт – Бенфика

Айнтрахт ще опитат да се класират напред, но това задължително минава през победа с 2 или повече гола. Все пак шанс има. Бенфика спечели предния мач с 4:2 и сега е малко по-сигурна за продължаване на пред в Уефа Лига Европа. Бенфика има повече опит в Евро турнирите, отбора е с 83% спортна форма и е напълно вероятно да не загуби мача. Прогноза – х2 двоен шанс или разписано с два знака.

Краен резултат 2:0

европа лига

Челси – Славия Прага

Може би тук мнозина от вас ще кажат сигурна единица, но вчера видяхме какво се случи с Ювентус и как Аякс го победи и то като гост. Челси са по-класния отбор, но нашата прогноза ще бъде на голове. Предполагаме, че може и славия Прага да отбележи, а защо да не направи и нещо повече от това. Възможно е изненада, тъй като Челси победи трудно с 1:0 предния мач. Тук ще заложим на голове – над 2,5 гола в мача,

Краен резултат 4:3

Прогноза за Наполи – Арсенал – х2

Виж коефициентите на мача

Прогноза за мача Валенсия – Виляреал – 1

Виж коефициентите за мача

Прогноза за мача Айнтрахт Франкфурт – Бенфика – х2

Виж коефициентите

Прогноза за мача Челси – Славия Прага – над 2, 5 гола

Виж коефициентите