Шампионска лига 2019 финал

шампионска лига 2019 финал

Шампионска лига 2019 финал ще се проведе в Уанда Метрополитано в Мадрид, като отборите, които стигнаха до финала на този комерсиален футболен турнир са Ливърпул и Тотнъм. Една наистина впечатляваща година и за Тотнъм и особенно за Ливърпул, които стигнаха до 2-ро място в Премиършип. Тотнъм от своя страна направи триумф този сезон и стигна Шампионска лига 2019 финал, а в Ангийската висша лига не успя да влезе в 4-ката и трябва да спечели финала за да играе и следващата година в ШЛ. 

Ливърпул представяне в Шампионска лига

Ливърпул направи наистина страхотни мачове и това не само в Шампионска лига, но и в Премиършип. Отбора наистина заслужи според мнозина своето класиране на Шампионска лига 2019 финал, като това стана с много борба и отборна игра. Заслуги има и треньора Клоп, който внесе допълнително самочувствие и вяра за победа.

Ливърпул – Барселона 4:3 (общ резултат)

Ливърпул направи страхотен обрат с Барселона, като това не се вярваше на мнозина специалисти и експерти по футбол. Отбора упспя да навакса преднина от 3:0 в Барселона и победи с 4:0, като отстрани класния отбор на Барселона. Меси не бе на ниво, а отам и целия отбор не игра както може. естествено един човек отбор не прави, но когато най-добрия ти играч не е във форма, то и се отразява на цялостното представяне.

Ливърпул – Порто 6:1 (общ резултат)

Освен Барселона, Ливерпул успя да отстрани и Порто преди това с един наистина голям резултат във футбола 6:1 общо от двата мача. Това показа още тогава, че ливърпулци имат качества и борбен дух за Шампионска лига 2019 финал. Наистина впчеатляваща година, шо се касае за успехи на гутболното игрище. Единствено феновете малко или много съжаляват за второто място в Премиършип, но няма как да не видят, че от своя страна Манчестър Сити бе много постоянен и в продължение на месец, да не кажа и повече вземаше мач след мач без грешка. Отбора заслужи Премиършип титлата 2019, така, че Ливърпул трябва бързо да се оттърси от тези мачове и да гледа към Шампионска лига финал 2019. Той е съвсем скоро. Мача ще бъде на 1 Юни 2019 от 22:00 часа българско време.

Ливърпул – Байерн 3:1 (общ резултат от 2-та мача)

Един наистина класен отбор Байерн Мюнхен, който години наред го виждахме на финала, този път не успя да се справи с Ливърпул и се видя, кой е по-подготвен за този турнир. Баварците малко разчитат на стара слава в последните години и това се отразява и на представянето им. В Германия отново са шампион, макар и малко на косъм, тъй като Дортмунд водеше почти до края на шампионата. Тук обаче именно това също накланя везните в полза на твърдението, че по-лесното вземане на мачовете в Германия им дава успкоение и когато се изправят срещу други отбори, виждат, че имат още да работят за евротурнирите.

Името си е име, но Байерн видимо понамали оборотите. Безспорно Байерн остава един от най-големите претенденти в ШЛ, като дори и в не толкова добра форма е в състояние да бие почти всеки топ отбор. Ливърпул успя да отстрани и този клуб по пътя за фнала на Шампионска лига 2019.

Тотнъм – представяне в турнира Шампионска лига 2019 финал

Тотнъм направи наистина един много добър сезон, що се касае за ШЛ. Отбора изненада мнозина, тъй като бяхме свикнали все топ отбори, като Байерн, Реал М, Барселона, Ювентус да сигат финала, а ето, че Тотнъм успя да го направи. Аякс също демострира много добра игра, отстрани Ювентус, но накрая не успя да се справи с отбора на Тотнъм, който предполагам се готви усилено за Шампионска лига 2019 финал след няколко дни.

Тотнъм – Аякс (4:3 резултат от двата мача)

Един наистина вълнуващ мач се получи в Англия, но още по-интересен в Холандия, където Тотнъм успя да съкрати головата разлика от 1:0 и след това при 2:0 за Аякс, успя да обърне до 3:2. С този резултат и гола на чужд терен отбора се класира за финала, а гола за 3:2 падна в 95’00 минута на мача. Страхотно представяне на англичаните от Тотнъм и борба до края на мача.

Тотнъм – Манчестър Сити ( 4:4 общ резултат)

Тук с Манчестър Сити, тези който са гледали мача предполагам са се насладили на много голве и голови положения, бърза игра и от двата тиима. Тотнъм спечели с гол на ужд терен, т.е при 4:4 ис предимство а гол на чужд терен хоспърци успяха да отсранят богатия клуб на Манчестър Сити и очакват финала на 1 Юни тази година.

Тотнъм – Дормунд (4:0 общ резултат)

Един мач, в който тотнъм показа класа и успя да премине напред в следващата фаза на турнира на път към Шампионска лига 2019 финал. Англичаните още тогава намекнаха за стремежа си за нещо повече този сезон и наистина успяха.

Освен тези мачове и тотнъм и Ливърпул победиха още класни съперници, като тук представихме последните 3 мача на всеки един отбор. Можете да разгледате и секцията с безплатни футболни прогнози в нашия сайт, където включваме и мачове от Шампионската лига.

Какво да очакваме на финала на Шампионската лига за сезон 2019? Определено класна игра от два тима, борбени и усремени да вдигнат купата. Два английски клуба, който според нас ще направят един незабравим финал и ще покажата качествен футбол.

Промоция за финала на Шампионската лига от Палмс бет:

  • Вземете до 20 лева безплатен залог специално за мача Тотнъм – Ливърпул на 1-ви Юни 2019-та година. Виж промоцията
  • Можете да участвате и в новата безплатна игра – играта „Survivor“ с 1000 лв. награден фонд. Включи се в играта. Следи на живо в сайта твоите кокуренти.