Футболна прогноза от Швеция за Неделя

За Неделя 16 Юни ще ви запознаем с един мач от Суперетан дивизия на Швеция по футбол. Отборите са добре известни на повечето запалянковци, като един от тях е бил дълги години шампион на скандинавската страна. Това са:

Halmstad – Mjallby Суперетан дивизия по футбол Швеция

Футболна прогноза за Неделя – Швеция

Тук ще ви запознаем с един мач от Швеция и ще дадем прогноза за уикенда. Халмщад и Мелби в мач от Суперетан. Халмщад са един от топ отобите в Швеция и въпреки, че в момента са във втората по сила лига в Шведското футболно първенство, можем да кажем, че опита и класата на отбора са валидни и днес. Халмщад са на 14-то място в класирането в моента, но трябва да приемем и факта, че са се изиграли все още малко мачове и до края на шампионата има още много кръгове в Суперетан.

Мелби са 2-ри, с добър точков актив в момента (25 точки в класирането), като отбора ще опита явно да влезе в горна дивизия. Мелби се представят добре, но има трудни гостувания с топ отборите, а също и домакински срещи, така, че е рано да се каже дали ще може да влезе в Алсвенка на Швеция.

Халмщад въпреки, че се намира в средата на класирането не трябва да се подценява силата на отбора. Според мен Халмшад може да измъкне х в този мач, а защо не и победа. Според букмейкърите, Халмщад е фавори с коефициент около 1.90, така, че тук ще заложим за победа на домакина (Халмщад да победи на коефициент 1.90).