Футболни прогнози за Събота първо краен

pechelivshi-machove

Въведение и примери за първо краен резултат

Футболните прогнози на първо краен са известни с това че печалбите от тях дори и с нисък залог са наистина много високи, а в същото време процента на  успеваемост е малък. Това е така защото е трудно да се познае първото полувреме, като резултат и второто полувреме като резултат, въпреки че е възможно и има хора които са познавали няколко срещи. Когато това стане в система вече печалбите са наистина много високи. Какво искам да кажа с това да се познаят тези срещи на система?

Пример за система на първо краен резултат при познати две срещи

Нека да дадем един пример на система 2 от 7 включваме и системата 3 от 7 като евентуално макар процента да е много малък включваме и системата 7 от 7 или така наречената права колонка.

Как при познати само 2 от мачовете може да се получи голяма печалба спрямо залога, който е направен? 

Нека да приемем че сме познали един мач на 1x и един мач на 1/2 като при този случай имам една печеливша колонка на двойки. Коефициентите, които са в зависимост от силата на отборите, но средно 15.00 за 1/Х и около 30.00 за 1/2, получаваме коефициент 4500. при положение че сме играли системата с 20 стотинки, както е примерно минималния залог в Winbet то ще имаме 900 лв печеливш фиш при заложени общо 11.40 лв. за цялата система 2 от 7, 3 от 7, 7 от 7 като това наистина не се случва много често но има играчи които си пускат тази или в друга система някой играят 2 от 10 примерно могат да включат и 3 от 10 или друга система.

2 от 7 = 21 колонки

3 от 7 = 35 колонки

7 от 7 = 1 колонка (права колонка)

Ако евентуално се получат три срещи и наистина печалбите стават много много високи. Трябва да знаете, че ако играете няколко пъти тази система може нищо да не стане нищо да не спечелите, може 10 пъти да играете и пак да няма нищо, но веднъж хванете ли и играете ли разумно, то може да имате с месеци напред ресурси за игра. Просто наистина тук се иска и късмет и да хванете поне две два мача от всички изиграни в системата.

Сега ще ви дадем няколко прогнози които са с информативен характер и да ги прегледате или играте по ваше желание. Това са нашите футболни прогнози за Събота на първо краен на 1/Х и 2/1, като може да се изпробват сингъл или в система. Можете да добавите други знажи във вашата система, като пълнеж, т.е да има и по-резонни знаци с по-малък коефициент, а на първо краен да са в системата и ако познаете поне един от тях то да се умножат с мачовете с по-ниски коефициенти.

Футболни прогнози първо краен 1Х

  • Freiburg – Leverkusen – 1/X
  • Nurnberg – Bochum – 1/X
  • Belshina – Slavia Mozir – 1/X

Футболни прогнози първо краен 2/1

  • LKS Lodz – Gurnik Zabje – 2/1