Бинго – една от най-популярните игри

bingoigri

Какво представлява Бинго?

Бинго е една от най-популярните хазартни игри. И историята й започва от 16-ти век в Италия. Тази игра се нарича „LoGiuocodelLottoD’Italia“.

Тя смята за предшественик на играта Бинго. Може би не знаете, но през 16 век, тя се играе един ден в седмицата, като правило в събота. И до края на 18-ти век играта се радва на огромна популярност в интелектуалните среди на Франция, където получава името си „Лото“. И малко по-късно в тази игра стартира дори и в образователните центрове на Германия. Още от началото на 19-ти век много европейци вече са знаели за тази игра.

Но още нещо интересно за нея…

В САЩ в тази игра започва да играе само през 30-те години на ХХ-ти век. Днес тази лотария в САЩ се играе дори в църкви и, разбира се, в казина и онлайн казина. Бинго е доста популярна игра в интернет, поради което има хиляди вицове за нея.

Защо точно се казва БИНГО? Ползвани са бобчета и играчът, който спечели, е викал думите „Bean go!“, А това по-късно се превърнало в думата „Бинго!“.

Що се отнася до правилата за игра на Бинго, те са доста прости.

Играта, като правило, се организира в просторни зали, в нея участват голям брой хора. Всеки от участниците в играта трябва да закупи карти с номера, съдържащи 5 реда и същия брой колони. В горната част на картата има надпис „BINGO“, така че всяка колона да има азбучно обозначение. Има два вида: американска и английски версия. Те се различават само в броя на топките, използвани по време на играта. Американската версия има 90, а английската версия има 75 топки. Освен това има някои нюанси за попълване на полетата на картата, тъй като версиите се състоят от различен брой номера.

В тази игра всичко зависи от късмета.. Всеки играч получава карта с числа, отпечатани в произволен ред. Водещият на свой ред обявява числата и човек проверява картата за наличието на точно тези числа в нея. Играчът, чиято карта е първата с печелившата комбинация, печели. Победителите са тези, които имат еднакви числа на реда, няколко реда или блок. В онлайн казиното, числата се избират от програма, която работи на базата на генератор на произволни числа.

От 2000 г. насам Бингото или Лотото е повече в онлайн формат, което позволява на хората по света да играят, да печелят и да се запознават с други любители на бинго.

Защо онлайн Бинго?

Ето и предимствата му!

Високи изплащания;

Наличност на игри по всяко време;

Играта върви по-бързо;

Може да играете няколко игри или в зали едновременно;

Широка селекция от видове Бинго и брой играчи;

Може да играете безплатно.

Печалбата зависи от разнообразието на играта, размера на залозите и броя на билетите. За да се играе за   най-големите награди, онлайн казината обикновено изискват от играча да предостави информация за начините на плащане. Това може да са данни за банкови карти.Имайте предвид, че дори ако играете безплатна игра, ще трябва да „купите“ талон. Не се страхувайте от тази дума, в безплатна игра нямате нужда от нищо. След това забавлението започва.

Съвети за начинаещи!

Ограничете бюджета си. Спонтанното закупуване на един или няколко талона е по-добрата опция, отколкото да наливате много пари, като виждате, че днес нямате особен късмет примерно. Неслучайно това са игри на късмета и просто някой ден може да се забавлявате, но не и да ви става, като работа, както знаем всичко в рамките на разумното.