Бонус код спорт

Последни промоции, оферти и бонуси за нови и настоящи клиенти за Спорт!

Увеличен коефициент 40 за Ливърпул да спечели мача

Увеличен коефициент, специално за

Ливърпул – Борнемут, победа за Ливърпул 40.00

Вземи сега бонуса, който е:

до 1 евро евро максимален залог

специално за клиентите от България

за нова сметка

Регистрирай се и вземи бонуса (важат правила и условия) 

za klienti ot Bulgaria Betfair oferta

Нов бонус до 100 лева за спорт от Палмсбет

Нов бонус Палмсбет до 100 лева за Спорт – 100% бонус. При депозит от 100 лева ще получите 100 лева бонус и ще имате в игралната си сметка 200 лева. При депозит от 50 лева, ще получите 50 лева бонус и ще имате за игра 100 лева. Можете да депозирате различни суми от 10 до 100 лева, но за максималния размер на бонуса е нужно 100 лева депозит. Палмсбет – до 100 лева бонус.

Специална Оферта Висша Лига

спорт-бонус-оферта

Тази промоция  посветена на Висшата Лига и е озаглавена „Специална Оферта Висша Лига“ Могат да участват всички ново регистрирани клиенти на Winbet, , както и настоящи такива. Офертата важи само за мачовете от английската Висша Лига и е с краен срок до 01.09.2018 година.  Winbet Ви дава възможност да спечелите до 30 % в повече от сумата на вашата печалба. При печеливш множествен залог за права колонка, включващ поне 3 срещи от програмата на англисйката висша лига за Събота. Ето и таблица с възможностите за увеличаване на печалбата при позната права колонка от мин. 3 срещи.

3-кратен 5% 

 4-кратен 10% 

 5-кратен 15% 

 6-кратен 20% 

 7-кратен 25% 

 8-кратен 30%

Моля прочетете правилата и условията в сайта на Уинбет.

Паричен размер на промоцията: до 1000 лв.          Виж повече >

Бонус – Суперкупа

Тази промоция  посветена на сблъсъка за Суперкупата на Европа и  е озаглавена „Суперкупа – Нов Клиент“ Могат да участват всички ново регистрирани клиенти на Winbet. Всеки нов клиент, който направи единичен залог на сблъсъка между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид в Талин, има възможност да получи Начален Бонус без депозит. За участие в бонуса, трябва да заложите  между 20 и 200 лева / или еквивалент в евро /. При пложение, че той е губещ, ще получите 50 % от стойността му  до 100 лв. като специален Начален Бонус без депозит. Моля прочетете правилата и условията в сайта на Уинбет.

Бонус Презареждане Спорт

Бонус Презареждане Спорт се предлага по веднъж на всеки 7 дни за всички играчи с реални средства, които направят депозит в сметката си в Уинбет

За да се възползвате от Бонус Презареждане Спорт трябва да въведете бонус код SR100 в обозначеното за това поле, при осъществяването на депозит.

С този бонус ще получите допълнителни средства за игра в размер на 25% от направения депозит, като максималната стойност на бонус средствата е 100 лева. Бонусът ще бъде добавен в баланса на игралния Ви профил веднага и ще може да го използвате само за залози на спортни събития.

За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, трябва да изпълните условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок. Бонуса е валиден до  31.12.2018 г.