Спортни залози на футболни срещи – научете повече

 

Краен резултат

Този залог предлага възможността за залагане на крайния резултат от дадена игра, като значите тук са 3 / 1 Х и 2/ Участникът прави предвиждане за крайния изход на срещата в случай, че това е футболен мач за редовните 90 минути.

Точен резултат

Този залог предлага възможността за залагане на крайния резултат от дадена игра и се основава на броя голове, реализирани от всеки отбор (при футбола). Всички залози касаят резултата, реализиран в рамките на редовното игрово време и печеливши са тези, които познаят точния изход от двубоя

Първо полувреме/Краен резултат

Този залог предлага възможността за залагане на победител след края на двете полувремена, като и двете прогнози трябва да са верни, за да бъде печеливш залогът. Равенството е включено във възможностите за залагане, а за разрешаване на залозите се взима предвид резултата след края на редовните 90 мин от мача.

Първи/Последен голмайстор

Това е залог за първия или последен реализатор в даден мач. Това са два независими залога и трябва да се посочи дали залагате на първи или последен голмайстор.

спортни залози
видове спортни залози

Първи голмайстор с Точен резултат

За да бъде печеливш залога трябва да бъдат предвидени първият голмайстор в среща и крайния резултат от мача. В случай, че познаете само едно от изброените (само голмайстор или само точен резултат) залога ще бъде отчетен като “губещ”.

Първи гол

Това е залог за отбор, който ще реализира първия гол в срещата. Автоголът важи като резултативен, но в полза на противниковия отбор. Залог за нито едно попадение в мача също е възможен.

Резултат след първо полувреме

Залогът е върху водача в резултата след първото полувреме от срещата. Равенството е валиден залог.

Брой голове

Залогът е за общия брой голове, реализирани по време на мача. Този вид залог може да бъде представен в няколко форми и се имат предвид попаденията в редовните 90 мин на мача:

  • Под/Над – Под 2,5 гола или Над 2,5 гола;
  • Три възможни опции – 0 или 1; 2 или 3; 4 и повече гола;
  • Полувреме с най – много голове – Първо/Второ или общ брой голове през двете полувремена.

Брой ъглови удари

Залогът е за общия брой ъглови удари, изпълнени по време на мача. За разрешаване на залозите се взима предвид общия брой отиграни ъглови удари по време на редовните 90 мин на мача.

Минута на първи гол

Залогът е за точната минута, в която един от отборите реализира първо попадение в мача. Времевите рамки за залози са подбрани от букмейкъра. Точната минута на попадението се взима от предаващия на живо срещата телевизионен канал и са закръглени до най-близката минута, т.е.
– 19 минути и 55 секунди = 20 минути
– 20 минути и 00 секунди = 20 минути
– 20 минути и 05 секунди = 21 минути
Предложена е и възможността за залог “без гол”.

Повече за множествени спортни залози можете да намерите в Уинбет Ревю, в нашия сайта, както и да получите бонус от спортния букмейкър за първи депозит.

Минути за водещ отбор

При този вид залог имате възможността да предвидите общото време, за което единия от отборите ще води в резултата.

Пример:
Манчестър Юнайтед с/у Арсенал
Ако Арсенал отбележат гол в 60та минута на мача и до края резултата остане 0-1, то Арсенал води в резултата общо 30 минути. В случай че Манчестър Юнайтед изравнят 1-1 в 85 мин от мача, то тогава Арсенал водят в резултата по време на срещата за 25 минути.

Draw No Bet (Равенство Няма Залог)

При този вид спортни залози имате възможност да залагате за победа на домакина или гостуващия отбор. В случай на равенство в редовните 90 мин от мача, залога се отменя и заложената сума се възстановява.

Краен победител

Това е залог за победа в лига или шампионат, където няколко отбора се борят за първо място. Залогът ви печели, ако предпочетения отбор заеме първото място.

Множествен залог

Множествения залог при спортни залози на футбол, включва избор върху няколко отбора, които играят в рамките на една или повече лига или шампионат. Всички предпочетени отбори трябва да спечелят, за да бъде печеливш множествения залог. Минималният множествен залог е от два отбора. Печалбите от множествените залози се изчисляват като се умножават коефициентите на всички селекции, включени в множествения залог.

Азиатски хендикап

Спортни залози с азиатски хендикап са разновидност на залога “голов хендикап”. Единствената разлика между залозите с голов хендикап и залозите с азиатски хендикап е, че залозите с хендикап включват равенството като краен резултат, докато залозите с азиатски хендикап – не. Ако след добавянето на хендикапа резултатът е равенство, всички залози се анулират, а заложените суми се възстановяват.

Пример I – хендикап от 0 или 1 гол (възможна е опцията равенство) :
Манчестър с/у Арсенал – азиатски хендикап 0:1 (Арсенал има 1 гол преднина)
Краен резултат: 2 – 1
Резултат след отчитането на азиатския хендикап: 2 – 2 (добавя се 1 гол в актива на Арсенал)
Резултатът при залога с азиатски хендикап е равенство и всички заложени суми се възстановяват.

Пример II – хендикап от ½ или 1½ гол (опцията равенство невъзможна):
Манчестър с/у Арсенал – азиатски хендикап 0:1/2 (Арсенал стартира с преднина от 1/2 гол)
Краен резултат: 1 – 1
Резултат на спортни залози след отчитането на азиатския хендикап: 1 – 1.5 (добавя се 0.5 гол в актива на Арсенал)
Арсенал е победител за целите на залога с азиатски хендикап, макар реално мачът да не завършва наравно.