Виртуални залози на хрътки, коне, тенис, футбол и баскетбол

Виртуалните залози предлагат набор от спортове, които се разиграват във всеки момент. Ако ви е писнало да чакате за дадена среща, за да може да заложите на нея, виртуалните залози са перфектният способ. За сметка на залозите на реални отбори, тяхната статистика, очаквания и форма, виртуалните залози са една идея по-късметлийски, тъй като не качествата на терена и треньорските умения печелят играта, а резултатът се определя от компютър. Развоят на срещите е по-непредсказуем.

virtualni-zalozi

Най-известните виртуални спортове са виртуалният футбол, залагането на хрътки и коне, виртуалният тенис и баскетбол. Ще говорим последователно и кратко за всеки един от виртуалните спортове.

  • Виртуален футбол – Ако сте свикнали да анализирате два отбора, преди да пуснете вашия фиш, то тук нещата далеч не стоят така. Виртуалният футбол, както всички виртуални игри, е непредсказуем. И все пак, този вид спорт, показва нетипичната част от футбола, която обаче понякога е и реална. Често се случва единият отбор да е с човек по-малко, но все пак да побеждава убедително, не всичко опира до последователност и логика. Точно и затова хората харесват това, че има тръпка, породена от неизвестността.

  • Хрътки – залозите на хрътки са най-честото нещо, което може да видите, посещавайки клон на букмейкър – очи, вперени в екран, на който се виждат бягащи кучета (хрътки), които са облечени с номера им. Точно това и представляват този тип залози. Всяко куче си има име и ако имаме някакви наблюдения върху съответно куче, залагаме на него и се надяваме да премине първо финалната линия. Има и възможност за комбинирани залози – за първо и второ място, както и още разновидности.

  • Коне – залозите на коне са другото нещо, което може да видите в букмейкърски пункт, а доста често залагащите играят паралелно двата спорта. Конните надбягвания са дотолкова различни, че има хора, които яздят чифтокопитните. Спортът не е толкова разпространен в България, но някои го гледат и от чисто любопитство, заради динамиката. Възможните залози са много разнообразни – като се започне от залог на конкретен кон, премине се през “шоу” залога, при който конят на който сме заложили трябва да е класиран в Топ 3 и се приключи през залози, които ни позволяват да предскажем класирането на не само един кон, а на 2, 3, дори и 4.

  • Виртуален тенис – Тук не е нужно да изпадаме в много подробности, защото залозите на виртуален тенис са идентични с тези на виртуалния футбол. Единствената разлика са типовете залози, като в тениса са залози на сетове, краен победител и други залози, които ги има и в реалния тенис.

  • Виртуален баскетбол – Още една алтернатива за залози, много подобна на виртуалния тенис и футбол.